Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • O
  • >
  • ov7 – mantequilla y mermelada

ov7 – mantequilla y mermelada

Dalszöveg és fordítás: ov7 - mantequilla y mermelada Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: ov7 Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints ov7] előadó nevének o kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: ov7. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az mantequilla y mermelada.

EREDETI

El pan con mantequilla vamos a bailar y siéntense en las sillas la fiesta va a empezar el pan con mermelada se tienen que aprender. pues con estas niñas será todo al revés. Los cuates en la esquina las nenas al rincón y en cuanto se les diga al centro del salón las chavas en la entrada ustedes a los bancos que para esta bailada nosotras invitamos. El pan con mantequilla se va a bailar aquí no inventen tonterías que siempre ha sido así el pan con mermelada será mas divertido así nuestra pareja nosotras decidimos. será pan con mantequilla no mas discusión que buscan estas niñas? una revolución será pan con mermelada los juegos han cambiado se sientan de volada nosotras los sacamos. El pan con mantequilla vamos a bailar no por ser las niñas nos van a mandar siéntense en las sillas la fiesta va a empezar si pero nosotras sacamos a bailar. Pan con mantequilla pan con mermelada pan con mantequilla pan con mermelada..

FORDÍTÁS

A kenyér és a vaj mi megyünk táncolni és ülni a székeken a buli kezdődik a kenyér lekvárral meg kell tanulni. nos ezekkel a lányokkal minden fordítva lesz. A srácok a sarokban a lányok a sarokban, és amint azt mondják, hogy a szoba közepén a lányok a bejáratnál a padok, hogy erre a táncra meghívunk. Kenyér és vaj lesz a tánc itt ne találjatok ki hülyeségeket mindig is így volt ez a kenyér lekvárral sokkal szórakoztatóbb lesz így a párunk úgy döntünk. kenyér lesz a vajjal nincs több vita mit keresnek ezek a lányok? forradalom lesz a kenyér lekvárral a játékok megváltoztak üljetek le mi kivisszük őket. Kenyeret és vajat fogunk táncolni, nem azért, mert mi vagyunk a lányok, akiket elküldenek a székekre ülni, a buli elkezdődik, igen, de mi táncolni fogunk. Vajas kenyér lekváros kenyér vajas kenyér lekváros kenyér lekváros kenyér lekváros kenyér...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp