Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • O
  • >
  • os originais do samba – despertar do lavrador

os originais do samba – despertar do lavrador

Dalszöveg és fordítás: os originais do samba - despertar do lavrador Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: os originais do samba Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints os originais do samba] előadó nevének o kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: os originais do samba. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az despertar do lavrador.

EREDETI

Assim que o dia raiou. O lavrador levantou. Pra poder a lavoura tratar. Pegou na enxada e sorriu. Rezou Padre-nosso e partiu. Pro pão de cada dia ganhar. Chegando no trampo, coitado. Foi pelo sol castigado. Pediu mais coragem ao Senhor. Pra suportar um castigo. Daquele calor inflingido. Pelo sol tão abrasador. Assim que a tarde findou. E a noite chegou. lavrador regressou pro seu lar. Cansado mas muito contente. Por ter ganho pra sua gente. O pão para se alimentar. Chegando em casa feliz. Pra sua familia ele diz. Que Deus muito lhe ajudou. E pra festejar a vitória. Pegando sua viola. Uma linda canção dedilhou. E pra festejar a vitória. Pegando sua viola. Uma linda canção dedilhou (2x)

FORDÍTÁS

Amint felvirradt a nap. A gazda felállt. Pra poder a lavoura tratar. Felemelte a kapát, és elmosolyodott. Elimádkozta a Miatyánkot, és elment. A mindennapi kenyérért. Megérkezik a munkahelyére, szegény fickó. A nap megbüntette. Több bátorságot kért az Úrtól Elviselni a büntetést. A hő okozta. A tűző nap által. Amint a délután véget ért. És eljött az éjszaka, a gazda visszatért az otthonába. Fáradtan, de nagyon boldogan. Mert győzött a népének. A kenyér, hogy táplálkozzon. Boldogan érkezik haza. A családjának azt mondja. Hogy Isten sokat segített neki. És hogy megünnepeljük a győzelmet. Felveszi a gitárját. Uma linda canção dedilhou. És hogy megünnepeljük a győzelmet. Felveszi a gitárját. Egy gyönyörű dal, amit megujjongott (2x)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp