Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

os mutantes – ave, lucifer

Dalszöveg és fordítás: os mutantes - ave, lucifer Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: os mutantes Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints os mutantes] előadó nevének o kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: os mutantes. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az ave, lucifer.

EREDETI

As maçãs envolvem os corpos nus. Nesse rio que corre. Em veias mansas. Dentro de mim. Anjos e arcanjos. Não pousam neste Éden infernal. E a flecha do selvagem. Matou mil aves no ar. Quieta, a serpente. Se enrola nos seus pés. É Lúcifer da floresta. Que tenta me abraçar. Vem amor. Que um paraíso. Num abraço amigo. Sorrirá pra nós. Sem ninguém nos ver. Prometo. Meu amor macio. Como uma flor. Cheia de mel. Pra te embriagar. Sem ningém nos ver. Tragam luvas negras. Tragam festas e flores. Tragam copos e dores. Tragam incensos e odores. Mas tragam Lúcifer pra mim. Em uma bandeja pra mim.

FORDÍTÁS

Az almák beburkolják a meztelen testeket. Ebben a folyóban, ami folyik. Szelíd vénákban. Magamban. Angyalok és arkangyalok. Ne szálljatok le ebben a pokoli Édenben. És a vadember nyílvesszője. Megölt ezer madarat a levegőben. Csönd legyen, a kígyó. A lábadnál tekeredik. Ez az erdő Luciferje. Aki megpróbál átölelni engem. Gyere szerelem. Micsoda paradicsom. Baráti ölelésben. Ránk fog mosolyogni. Anélkül, hogy bárki meglátna minket. Ígérem. Az én puha szerelmem. Mint egy virág. Tele mézzel. Hogy megrészegítsen. Anélkül, hogy bárki meglátna minket. Hozzon fekete kesztyűt. Hozd a partikat és a virágokat. Hozd a szemüveget és a fájdalmat. Hozzon füstölőt és illatokat. De hozzátok ide Lucifert. Tálcán nekem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp