Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • O
  • >
  • oar – she gone (only in dreams)

oar – she gone (only in dreams)

Dalszöveg és fordítás: oar - she gone (only in dreams) Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: oar Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints oar] előadó nevének o kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: oar. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az she gone (only in dreams).

EREDETI

He walks these streets some nights until way past twelve.. His mind can't tell if he's in heaven...he just can't tell.. He sees her standing there, smiling by the lamppost shine.. His heart can't remember ever feeling, oh, so fine.. She gone.. She not coming back, no way.. She gone.. She not coming back to stay.. She gone.. And as she turns away his eyes lost in her back.. His feet continue down some ancient railroad track.. And right then, right there he sees that he's done wrong.. And as he opens his eyes, realizes that she gone.. Well, she gone, she not coming back, no way.. She gone, she not coming back to stay.. Well, she gone, she never coming back again.. She gone, what's he gonna do 'til then?. She gone.. She gone.. She gone.. She gone so far away.. She gone..

FORDÍTÁS

Néha éjjelente tizenkettőig járja ezeket az utcákat... Az elméje nem tudja eldönteni, hogy a mennyországban van-e... egyszerűen nem tudja eldönteni... Látja, hogy a lány ott áll, mosolyog a lámpaoszlopnál... A szíve nem emlékszik, hogy valaha is ilyen jól érezte volna magát... Elment... Nem jön vissza, kizárt... Elment... Nem jön vissza, hogy maradjon... Elment... És ahogy elfordul, a szemei elvesznek a hátában... Lábai tovább haladnak valami ősi vasúti síneken... És akkor, ott látja, hogy rosszat tett... És ahogy kinyitja a szemét, rájön, hogy a lány elment... Nos, elment, nem jön vissza, kizárt dolog... Elment, nem jön vissza, hogy maradjon... Hát, elment, soha többé nem jön vissza... Elment, mit fog addig csinálni?... Elment... Elment... Elment... She gone so far away... Elment...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp