Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

oar – lay down

Dalszöveg és fordítás: oar - lay down Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: oar Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints oar] előadó nevének o kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: oar. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az lay down.

EREDETI

There was time now it's far away. I didn't know you, but I knew your name. We would talk, I got nothing to say. But hear me now. You're like an angel that is just for me. Bless your heart, let your mind go free. And it's too loud on the Earth today. So let's go home and lay down. Lay down and rest here in my arms. Lay down the universe is ours. Catch a teardrop, bleed the heart. Masquerade in a world apart. From a mass that got more to lose I'm making a run. So blessed angel that is just for me. Catch the dream, there's a lot to see. But it's too loud on the Earth today. So let's go home and lay it down. Lay down and rest here in my arms. Lay down the universe is ours. I never seen a body move the way you do. Rocking steady and you know it too. You had to come down from Heaven above and tease the world. So listen good, cause I'm telling it straight. I don't got no more time to waste. I got a trip planned past the Sun. Taking you home. To lay down and rest here in my arms. Lay down the universe is ours. I bought a planet for you. I planned it for you, my dear. There's no one above you. I purchased a room with a view. And we can fly away to outer space. We'll be alone just us two. And you know it's all for you. All for you. All for you

FORDÍTÁS

Volt idő, de most már messze van. Nem ismertelek, de a nevedet tudtam. Beszélgettünk, nem volt mit mondanom. De most hallgass meg. Olyan vagy, mint egy angyal, aki csak nekem való. Áldott legyen a szíved, engedd szabadon az elmédet. És túl hangos ma a földön. Menjünk hát haza és feküdjünk le. Feküdj le és pihenj meg itt a karjaimban. Feküdj le, az univerzum a miénk. Kapj el egy könnycseppet, vérzik a szív. Álarcoskodj egy külön világban. Egy olyan tömegből, aminek több vesztenivalója van, én futni kezdek. Oly áldott angyal, mely csak nekem való. Kapd el az álmot, van mit látni. De túl hangos ma a földön. Úgyhogy menjünk haza és tegyük le. Feküdj le és pihenj meg itt a karjaimban. Feküdj le a világegyetem a miénk. Soha nem láttam még testet úgy mozogni, mint te. Rocking steady and you know it too. Le kellett jönnöd a mennyből, hogy megtréfáld a világot. Szóval jól figyelj, mert én egyenesen mondom. Nincs több vesztegetni való időm. Egy utazást terveztem a Nap után. Hazaviszlek. Hogy lefeküdj és pihenj itt a karjaimban. Feküdj le, az univerzum a miénk. Vettem neked egy bolygót. Neked terveztem, kedvesem. Senki sincs feletted. Vettem egy szobát kilátással. És elrepülhetünk a világűrbe. Egyedül leszünk, csak mi ketten. És tudod, hogy ez mind érted van. Mindent érted. Mindent érted.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp