Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

nsync – here and now

Dalszöveg és fordítás: nsync - here and now Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: nsync Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints nsync] előadó nevének n kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: nsync. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az here and now.

EREDETI

Here and now. Is the way I live. Unafraid of what life gives. And there' ve been times in my life. I couldn't see a difference. In pain or in joy, or in sun or in rain. They just seem the same. But I'm only human. Branded by my ambitions. But I'm going to make it count. Here and now. Is the way I live. With an open heart and mind. (Here and now). So many intentions. In life I could have followed. But one of those paths must lead to your heart. Here and Now. Is the way I live. Unafraid of what life gives. Respect things I don't understand. (Here and now). So many intentions. In this life I could have followed. But one of those paths must lead to your heart. Here and Now. (Here and Now). Here and Now.

FORDÍTÁS

Itt és most. Így élek én. Nem félve attól, amit az élet ad. És voltak idők az életemben. Amikor nem láttam a különbséget. A fájdalomban vagy az örömben, a napban vagy az esőben. Egyformának tűntek. De én csak ember vagyok. A törekvéseim által megbélyegezve. De meg fogom csinálni, hogy számítson. Itt és most. Így élek én. Nyitott szívvel és elmével. (Itt és most). Oly sok szándékkal. Az életben követhettem volna. De az egyik útnak a szívedhez kell vezetnie. Itt és most. Ez az az út, amin én élek. Nem félve attól, amit az élet ad. Tisztelem a dolgokat, amiket nem értek. (Itt és most). Annyi szándék. Ebben az életben követhettem volna. De az egyik útnak a szívedhez kell vezetnie. Itt és most. (Itt és most). Itt és most.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp