Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • N
  • >
  • nosso tom – com você tudo fica melhor

nosso tom – com você tudo fica melhor

Dalszöveg és fordítás: nosso tom - com você tudo fica melhor Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: nosso tom Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints nosso tom] előadó nevének n kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: nosso tom. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az com você tudo fica melhor.

EREDETI

Com Você Tudo Fica Melhor. . Você chegou na hora errada. Mas deu o tiro certo. Sem querer. Sorria e me dava o mundo. Sem saber. Quando a vida. Prepara uma cilada. Não adianta muito se esconder. É melhor ir lá no fundo. E tentar entender. Porque a sua voz. Fala tanto pra mim. Com você tudo fica melhor. Se você perceber. Que eu me sinto assim. Libero a timidez. vai ser a minha vez de ser feliz

FORDÍTÁS

Veled minden jobb lesz. . Rosszkor jöttél. De jól lőttél. Anélkül, hogy akarnám. Mosolyogtál és nekem adtad a világot. Anélkül, hogy tudnám. Amikor az élet Csapdát készít. Nincs sok értelme elbújni. Jobb, ha mélyre megyünk. És próbáld megérteni. Miért az Ön hangja Annyira megszólít engem. Veled minden jobb. Ha érted. Hogy így érzek. Elengedem a félénkségemet. Én leszek a soros boldog.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp