Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • N
  • >
  • nelly furtado – what i wanted

nelly furtado – what i wanted

Dalszöveg és fordítás: nelly furtado - what i wanted Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: nelly furtado Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints nelly furtado] előadó nevének n kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: nelly furtado. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az what i wanted.

EREDETI

I turned my head away. Didn't wanna hear what you said. You had changed your mind. I showed up insecure. But I thought you would be sure. I guess I had a lost sight. But at the end of my life. On the back of my life. I'll know that my life was good. At the end of my life. On the back of my life. See I went after you like I shoud. I went after what I wanted. I went after what I wanted. And I never really got it. But it don't matter at all. I guess it was a lot. To ask for those things we'd lost. I guess it was just a dream. And time changes many things. But my heart is still singing. For you, I don't know why. But at the end of my life. On the back of my life. I'll know that my life was good. At the end of my life. On the back of my life. See I went after you like I shoud. I went after what I wanted. I went after what I wanted. And I never really got it. But it don't matter at all. I thought I'd spend my last days. Holding your hand. Now how am I, since he's lying dead on the floor. But at the end of my life. On the back of my life. I'll know that my life was good. At the end of my life. On the back of my life. See I went after you like I shoud. I went after what I wanted. I went after what I wanted. And I never really got it. But it don't matter at all. Everything else I lost it. I went after what I wanted. I went after what I wanted. And it don't really matter. It don't matter at all. It don't matter at all

FORDÍTÁS

Elfordítottam a fejem. Nem akartam hallani, amit mondtál. Meggondoltad magad. Bizonytalanul jelentem meg. De azt hittem, hogy biztos leszel benne. Azt hiszem, elvesztettem a látásomat. De az életem végén. Az életem hátán. Tudni fogom, hogy az életem jó volt. Az életem végén. Az életem hátán. Látod, úgy mentem utánad, ahogy kellett volna. Utána mentem, amit akartam. Utána mentem, amit akartam. És sosem kaptam meg igazán. De ez egyáltalán nem számít. Azt hiszem, sok volt. Kérni azokat a dolgokat, amiket elvesztettünk. Azt hiszem, ez csak egy álom volt. És az idő sok mindent megváltoztat. De a szívem még mindig dalol. Érted, nem tudom miért. De életem végén. Az életem hátán. Tudni fogom, hogy az életem jó volt. Az életem végén. Az életem hátán. Látod, úgy mentem utánad, ahogy kellett volna. Utána mentem, amit akartam. Utána mentem, amit akartam. És sosem kaptam meg igazán. De ez egyáltalán nem számít. Azt hittem, hogy az utolsó napjaimat azzal töltöm. A kezed fogva tartva. Most hogy vagyok, hiszen holtan fekszik a padlón. De életem végén. Az életem hátán. Tudni fogom, hogy jó volt az életem. Az életem végén. Az életem hátán. Látod, úgy mentem utánad, ahogy kellett volna. Utána mentem, amit akartam. Utána mentem, amit akartam. És sosem kaptam meg igazán. De ez egyáltalán nem számít. Minden mást elvesztettem. Azt akartam, amit akartam. Azt akartam, amit akartam. És ez nem igazán számít. Egyáltalán nem számít. Egyáltalán nem számít.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp