Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

neil young – piece of crap

Dalszöveg és fordítás: neil young - piece of crap Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: neil young Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints neil young] előadó nevének n kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: neil young. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az piece of crap.

EREDETI

Tried to save the trees. Bought a plastic bag. The bottom fell out. It was a piece of crap. Saw it on the tube. Bought it on the phone. Now you're home alone. It's a piece of crap. I tried to plug in it. I tried to turn it on. When I got it home. It was a piece of crap. Got it from a friend. On him you can depend. I found out in the end. It was a piece of crap. I'm trying to save the trees. I saw it on TV. They cut the forest down. To build a piece of crap. I went back to the store. They gave me four more. The guy told me at the door. It's a piece of crap.

FORDÍTÁS

Megpróbálta megmenteni a fákat. Vettem egy műanyag zacskót. Az alja kiesett. Egy darab szar volt. Láttam a tévében. Telefonon vettem meg. Most egyedül vagy otthon. Ez egy rakás szar. Megpróbáltam bedugni. Próbáltam bekapcsolni. Amikor hazaértem. Egy rakás szar volt. Egy barátomtól kaptam. Rá számíthatsz. A végén rájöttem. Egy rakás szar volt. Próbálom megmenteni a fákat. Láttam a tévében. Kivágták az erdőt. Hogy egy szart építsenek. Visszamentem a boltba. Adtak még négyet. A fickó az ajtóban mondta. Ez egy rakás szar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp