Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

neil young – country home

Dalszöveg és fordítás: neil young - country home Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: neil young Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints neil young] előadó nevének n kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: neil young. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az country home.

EREDETI

I don't like to go down to flats. 'Cause I can't park on a hill. Instead getting a rolling start. I have to pay the bill.. I guess I need that city life. It sure has lots of style. But pretty soon it wears me out. And I have to think to smile.. I'm thankful for my country home. It gives me peace of mind. Somewhere I can walk alone. And leave myself behind.. It's only someone else's potatoes. You pickin' someone else's patch. And if you go down there anyway. It very seldom lasts.. I found that out once long ago. And it sure got me confused. I still don't know which way to go. To lose those old spud blues.. I'm thankful for my country home. It gives me peace of mind. Somewhere I can walk alone. And leave myself behind..

FORDÍTÁS

Nem szeretek lemenni a lakásokba. Mert nem tudok parkolni a dombon. Inkább gurulva indulok el. Ki kell fizetnem a számlát... Azt hiszem, szükségem van a városi életre. Biztos sok stílusa van. De elég hamar kifáraszt. És gondolkodnom kell, hogy mosolyogjak... Hálás vagyok a vidéki otthonomért. Nyugalmat ad nekem. Valahol, ahol egyedül sétálhatok. És magam mögött hagyhatom magam... Ez csak valaki másnak a krumplija. Másnak a földjét szeded. És ha mégis lemész oda. Az nagyon ritkán tart... Erre egyszer régen rájöttem. És ez nagyon összezavart. Még mindig nem tudom, merre menjek. Hogy elveszítsem azokat a régi, gumós kékeket... Hálás vagyok a vidéki otthonomért. Megnyugvást ad nekem. Valahol, ahol egyedül sétálhatok. És magam mögött hagyhatom...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp