Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • N
  • >
  • neil young – bad fog of loneliness

neil young – bad fog of loneliness

Dalszöveg és fordítás: neil young - bad fog of loneliness Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: neil young Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints neil young] előadó nevének n kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: neil young. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az bad fog of loneliness.

EREDETI

Bad fog of loneliness. Put a cloud on my single-mindedness. I dream of sweet caress. From you.. What makes tomorrow guess. What makes me take from me, and put aside the rest. I dream of sweet caress. From you.. So long woman I am gone. So much pain to go through. Come back maybe I was wrong. Bad fog of loneliness. Put a cloud on my single-mindedness. I dream of sweet caress.

FORDÍTÁS

A magány rossz köde. Felhőt borít a céltudatosságomra. Édes simogatásról álmodom. Tőled... Mitől a holnapot sejteni lehet. Mitől veszek magamból, és félreteszem a többit. Édes simogatásról álmodom. Tőled... Addig a nő, amíg én el nem megyek. Annyi fájdalmat kell átélnem. Gyere vissza, talán tévedtem. A magány rossz ködét. Felhőt borít a céltudatosságomra. Édes simogatásról álmodom.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp