Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • N
  • >
  • ne yo – the best part (is you)

ne yo – the best part (is you)

Dalszöveg és fordítás: ne yo - the best part (is you) Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: ne yo Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints ne yo] előadó nevének n kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: ne yo. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az the best part (is you).

EREDETI

Worst part about fighting with yourself. Is that even if you win, you loose. Can't place the blame on everybody else. So I'm fighting with myself over you. I should have played it different but I didn't know. I never pictured you without me or you letting go. I should have seen it coming. I should have thought it through. The best part of me has always been you. And no apology can bring you back to me. Feels like I'm suffocating, you are the air I'm breathing out. I'm so down and can't move and I'm beating me up over you. The worst part about fighting with yourself. Is that even if you win, you lose, yeah. Can't place the blame on everybody else. So I'm fighting with myself over you. Maybe it's better making you feel you were crazy. Instead of just being the man to fight it. And can't blame, you knew that I was cheating. And I knew that you knew. But when you call me on it. I just turned around on you. Begging you don't let go. [?] confusion, confusing you of not trusting me. All I'm doing wrong, so I sit around fighting myself all day long.

FORDÍTÁS

A legrosszabb része az önmagaddal való harcnak. hogy még ha nyersz is, veszítesz. Nem lehet mindenki másra hárítani a felelősséget. Szóval magammal harcolok miattad. Másképp kellett volna játszanom, de nem tudtam. Soha nem képzeltelek el nélkülem, vagy hogy elengedsz. Látnom kellett volna, hogy ez lesz. Át kellett volna gondolnom. A legjobb részem mindig is te voltál. És semmilyen bocsánatkérés nem hozhat vissza hozzám. Olyan érzés, mintha fuldokolnék, te vagy a levegő, amit kilélegzek. Annyira magam alatt vagyok, és nem tudok megmozdulni, és én verem magam miattad. A legrosszabb az önmagaddal való harcban. Az, hogy még ha nyersz is, veszítesz, igen. Nem lehet mindenki másra hárítani a felelősséget. Szóval magammal harcolok miattad. Talán jobb, ha úgy érzed, hogy őrült vagy. Ahelyett, hogy én lennék a férfi, aki harcol ellene. És nem hibáztathatsz, tudtad, hogy megcsalom. És tudtam, hogy te is tudtad. De amikor rám szóltál. Én csak ellened fordultam. Könyörögtem, hogy ne engedj el. Összezavarodtam, összezavartalak, hogy nem bízol bennem. Mindent rosszul csinálok, ezért ülök egész nap magammal küszködve.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp