Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

nazareth – paper sun

Dalszöveg és fordítás: nazareth - paper sun Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: nazareth Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints nazareth] előadó nevének n kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: nazareth. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az paper sun.

EREDETI

There抯 a paper sun. In a paper sky. There抯 an empty place. And I don抰 know why. That paper sun. In that paper sky. Can抰 help me now she抯 gone. I抦 on my own. Can抰 help me now, I抦 all alone. There抯 a painted moon. In a painted night. There抯 an empty plate. And it don抰 seem right. That painted moon. In that painted night. Can抰 help me now she抯 gone. I抦 on my own. Can抰 help me now, I抦 all alone. And all the pain. And all the rain that falls. Can抰 bring her back. She don抰 want me at all. There抯 a falling star. And it won抰 touch down. There抯 and empty face. Another lonely clown. That falling star that won抰 touch down. And all the pain. And all the rain that falls. Can抰 bring her back. She don抰 want me at all. And all the pain. And all the rain that falls. Can抰 bring her back. She don抰 want me at all. And all the pain. And all the rain that falls. Can抰 bring her back. She don抰 want me at all..ll..ll.

FORDÍTÁS

Egy papír nap. Egy papír égbolton. Ott egy üres hely. És nem tudom miért. Az a papír nap. Azon a papír égbolton. Nem tudsz segíteni, most, hogy elment. Magamra maradtam. Most már nem tudsz segíteni, egyedül vagyok. Ott a festett hold. Egy festett éjszakában. Egy üres tányér. És ez nem tűnik helyesnek. Az a festett hold. Abban a festett éjszakában. Segíthet rajtam, most, hogy elment. Magamra maradtam. Segíthetsz, most már egyedül vagyok. És az összes fájdalom. És minden eső, ami esik. Vissza tudod hozni őt. Nem is akar engem. Egy hullócsillag. És nem ér földet. Ott van az üres arc. Egy újabb magányos bohóc. Az a hullócsillag, ami nem ér földet. És az összes fájdalom. És az összes eső, ami esik. Vissza tudja hozni őt. Egyáltalán nem akar engem. És az összes fájdalom. És minden eső, ami esik. Nem hozhatom vissza. Egyáltalán nem akar engem. És az összes fájdalom. És minden eső, ami esik. Nem hozhatom vissza. Egyáltalán nem akar engem...ll..ll..ll.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp