Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

narinas – squirting queen

Dalszöveg és fordítás: narinas - squirting queen Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: narinas Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints narinas] előadó nevének n kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: narinas. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az squirting queen.

EREDETI

She's the queen of getting wasted. She loves trouble. She likes to make out with other girls (other girls). Just to get some more attention. . Chorus:. She's not afraid of getting high. She's gonna take you to the sky. There is no better place to be than. between her legs and watch tv. . I know she can be mean and fool your mind. But that's the way you're gonna like her and. That's the way you want her to be. . Chorus:. She's not afraid of getting high. She's gonna take you to the sky. There is no better place to be than. between her legs and watch tv. Chorus:. She's not afraid of getting high. She's gonna take you to the sky. There is no better place to be than. between her legs and watch tv

FORDÍTÁS

Ő a lerészegedés királynője. Szereti a bajt. Szeret más lányokkal (más lányokkal) smárolni. Csak hogy még több figyelmet kapjon. . Kórus:. Nem fél attól, hogy beszívjon. Elvisz téged az égbe. Nincs jobb hely, mint. a lábai között lenni és tévét nézni. . Tudom, hogy tud gonosz lenni és becsapni az elmédet. De így fogod őt szeretni és. Így akarod, hogy legyen. . Kórus:. Nem fél attól, hogy beszívjon. Elvisz téged az égbe. Nincs jobb hely, mint. a lábai között lenni és tévét nézni. Kórus:. She's not afraid of getting high. Elvisz az égbe. Nincs jobb hely, mint. a lábai között lenni és tévét nézni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp