Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

narinas – beaver

Dalszöveg és fordítás: narinas - beaver Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: narinas Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints narinas] előadó nevének n kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: narinas. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az beaver.

EREDETI

She needs sometime to figure out her mind. Shes says "nobody wants me". She says "I'm all alone". Rejection. Afraid of being alone. I guess she's wrong. . Chorus:. It's time to forget the past. Don't fool yourself with fake sadness. You live and learn. What more could you deserve. Just let it go and give your best. . I know you have passed through harsh times. But believe me. You can have all of those guys. You're feeling lonely, and it seems that's what you want. It's not right. It's not fare. . Chorus:. It's time to forget the past. Don't fool yourself with fake sadness. You live and learn. What more could you deserve. Just let it go.... Chorus:. It's time to forget the past. Don't fool yourself with fake sadness. You live and learn. What more could you deserve. Just let it go and give your best!

FORDÍTÁS

Szüksége van egy kis időre, hogy rájöjjön, mi jár a fejében. Azt mondja, "senkinek sem kellek". Azt mondja, hogy "egyedül vagyok". Visszautasítás. Fél az egyedülléttől. Azt hiszem, téved... Kórus:. Ideje elfelejteni a múltat. Ne áltasd magad hamis szomorúsággal. Élsz és tanulsz. Mi mást érdemelhetnél még. Csak engedd el és add a legjobbat. . Tudom, hogy nehéz időkön mentél keresztül. De higgy nekem. Megkaphatod mindezeket a srácokat. Magányosnak érzed magad, és úgy tűnik, hogy ezt akarod. Ez nem helyes. Ez nem helyes. . Kórus:. Ideje elfelejteni a múltat. Ne áltasd magad hamis szomorúsággal. Élj és tanulj. Mi mást érdemelhetnél még. Just let it go.... Kórus:. Ideje elfelejteni a múltat. Ne áltasd magad hamis szomorúsággal. Élj és tanulj. Mi mást érdemelhetnél még. Csak engedd el, és add a legjobbat!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp