Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

motorhead – in another time

Dalszöveg és fordítás: motorhead - in another time Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: motorhead Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints motorhead] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: motorhead. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az in another time.

EREDETI

So, Here we are in the years,. All the past is a dream,. Can't believe that I'm here,. Now, Seems so hard to recall,. Did it happen that way, Did it happen at all,. Here we are, win or lose, good and bad, fast and lose,. Here we are, black and gold, In another time.. Dust, on a mirror turned black,. The refection is flawed, all the mirrors are cracked,. Strange how the glass seems to sing,. But the words are like death, they could be anything,. Here we are, win or draw, badly used, badly scored,. Here we are, gone before, In another time.. Look through the eyes of the mask,. Tell me what do you see, can you make out the facts. Could in the arms of the dead,. I still hear them talk, telling jokes in my head,. Here we are before the dawn, cold and black, death and scorn,. Here they are, lust and grief, to oversee the crime,. In the days before the plague, Never spoke, eyes like blades,. Here and Now, Fear and grief, In another time

FORDÍTÁS

Így, Itt vagyunk az évek,. Minden múlt egy álom. Nem hiszem el, hogy itt vagyok... Most, olyan nehéz felidézni... Így történt, hogy megtörtént, hogy egyáltalán megtörtént... Itt vagyunk, győzelem vagy vereség, jó és rossz, gyors és vesztes... Itt vagyunk, fekete és arany, egy másik időben... Por, egy feketévé vált tükör... A tükör hibás, minden tükör megrepedt... Furcsa, ahogy az üveg énekel... De a szavak olyanok, mint a halál, bármi lehet belőlük... Itt vagyunk, győzelem vagy döntetlen, rosszul használt, rosszul szerzett pontok... Itt vagyunk, már elmentünk, egy másik időben... Nézz a maszk szemén keresztül... Mondd meg, mit látsz, ki tudod venni a tényeket? A halottak karjaiban... Még mindig hallom őket beszélni, vicceket mesélnek a fejemben... Itt vagyunk a hajnal előtt, hideg és fekete, halál és megvetés... Itt vannak ők, vágy és bánat, hogy felügyeljék a bűntényt,. A pestis előtti napokban, Soha nem beszéltek, szemük, mint a pengék... Itt és most, Félelem és bánat, Egy másik időben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp