Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

moptop – tão certo

Dalszöveg és fordítás: moptop - tão certo Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: moptop Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints moptop] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: moptop. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az tão certo.

EREDETI

A conheci e tudo parecia tão certo. Oh não eu menti. Mas resolvi agora sou um cara correto. Sei não, eu sumi. Mas tudo é tão sério. A gente é tão serio. Pra que fingir. Que tudo tá certo. A gente é tão sério. Aquela ali que finge ser do tipo inocente. Sei não só finge. E eu aqui fingindo ser do tipo decente. Oh não eu fugi. A conheci e tudo parecia perfeito. Oh não! eu menti. Meu medo é que você ache que eu não tenho mais jeito. Mas não! eu tenho sim

FORDÍTÁS

Találkoztam vele, és minden olyan jónak tűnt. Ó, nem, hazudtam. De most már megoldottam, hogy jó fiú legyek. Nem tudom, elmentem. De minden olyan komoly. Nagyon komolyan gondoljuk. Miért színleljük? Minden rendben van. Nagyon komolyan gondoljuk. Az ott, aki ártatlannak tetteti magát. Nem tudom, csak úgy teszek. Én meg itt vagyok, és úgy teszek, mintha tisztességes típus lennék. Jaj, ne, elszaladtam. Találkoztam vele, és minden tökéletesnek tűnt. Jaj ne! Hazudtam. Attól félek, hogy azt hiszed, már nem vagyok jó. De nem, én igen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp