Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • mococa paraiso – só quero querer

mococa paraiso – só quero querer

Dalszöveg és fordítás: mococa paraiso - só quero querer Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: mococa paraiso Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints mococa paraiso] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: mococa paraiso. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az só quero querer.

EREDETI

não tenho pressa ja perdi a hora. com voce aqui ja nem quero ir embora... me revelei;. com seu jeito gracioso de se dar. o misterio que existe em seu olhar... me completei.. não da pra voltar atrás agora é atrde. teu charme despertou minhas vontades... me seduziu. num abraço me devora feito louca. teu beijo põe mel em minha boca... me possuiu.. perdi o controle de tanta emoção. ja não sou ouvido à voz da razão. com voc eao meu lado só quero querer. hipnotizado de tanto prazer..... se espalhou em meu corpo te sinto na carne. o véu da paixão me encobriu, me envolveu. não sei explicar como aconteceu. o desejo de amar é mais forte que eu.

FORDÍTÁS

Nem sietek. már elvesztettem az időt. veled itt nem is akarok elmenni... felfedtem magam... a te kecses adakozásoddal. a titokzatosság, ami a szemedben van... teljes vagyok... nincs visszaút most már atrde. a bájod felébresztette a vágyaimat... elcsábított. egy ölelésben őrülten felfal. a csókod mézet tesz a számba.... megszállt engem... elvesztettem a kontrollt annyi érzelem felett. már nem hallgatok az értelem hangjára. veled az oldalamon csak akarok. hipnotizálva annyi gyönyör..... terjedt el a testemben, hogy testközelben érzek téged. a szenvedély fátyla beborított, beborított. nem tudom megmagyarázni, hogyan történt. a szerelem vágya erősebb nálam.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp