Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

miltinho – mal de amor

Dalszöveg és fordítás: miltinho - mal de amor Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: miltinho Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints miltinho] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: miltinho. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az mal de amor.

EREDETI

Meu mal é o mal de amor. Não há remédio que cure a minha dor (2x). No céu uma estrela peregrina. A minha sina iluminou. O sol me pareceu cheio de encanto. Mas o meu pranto não enxugou. Banhei-me com a chuva do orvalho. E sem amor meu mal continuou. Meu mal é o mal de amor. Não há remédio que cure a minha dor (2x)

FORDÍTÁS

Az én gonoszságom a szeretet gonoszsága. Nincs olyan orvosság, ami meggyógyítaná a fájdalmaimat (2x). Az égen egy zarándokcsillag A sorsom megvilágosodott. A nap varázslatosnak tűnt. De a könnyeimet nem törölték le. Fürödtem a harmatos esőben. És szeretet nélkül folytatódott a gonoszságom. Az én gonoszságom a szeretet gonoszsága. Nincs orvosság, ami meggyógyítaná a fájdalmamat (2x)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp