Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

mc marcinho – favorita

Dalszöveg és fordítás: mc marcinho - favorita Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: mc marcinho Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints mc marcinho] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: mc marcinho. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az favorita.

EREDETI

Gostosa, dengosa, és top é minha favorita!. Charmosa, fogosa, és top é minha favorita!. Quando desce, remexe, me excita. Eu fico maluquinho, paradinho vendo voce dançar. Elegancia, postura, loucura. Sexy, modelo, minha princesa tu é minha pop star. Com um simples balanço, tudo vira encanto. E o meu mundo pára so pra te ver passar. Tu és minha rainha, é a gata mais linda. És minha favorita!. Gostosa, dengosa, és top é minha favorita!. Charmosa, fogosa, és top é minha favorita!. Quando desce, remexe, me excita. Eu fico maluquinho paradinho vendo voce dançar. Elegancia, postura, loucura. Sexy, modelo, minha princesa tu é minha pop star. Com um simples balanço, tudo vira encanto. E o meu mundo pára so pra te ver passar. Tu és minha rainha, é a gata mais linda. És minha favorita!. Gostosa, dengosa, és top é minha favorita!. Charmosa, fogosa, és top é minha favorita! (x3)

FORDÍTÁS

Bájos, tüzes, te vagy a kedvencem!. Bájos, tüzes, te vagy a kedvencem!. Amikor lejössz, keverd fel, és indíts be. Megőrülök, ahogy mozdulatlanul állok és nézem, ahogy táncolsz. Elegancia, testtartás, őrület. Szexi, modell, az én hercegnőm, te vagy az én popsztárom. Egy egyszerű lendülettel minden bájossá válik. És a világom megáll, csak hogy lássalak elmenni melletted. Te vagy az én királynőm, te vagy a legszebb macska. Te vagy a kedvencem! Forró, finom, te vagy a csúcs, te vagy a kedvencem. Bájos, tüzes, te vagy a kedvencem!. Amikor lejön, megmozdul, felizgat. Megőrülök, ha téged nézlek táncolni. Elegancia, testtartás, őrület. Szexi, modell, az én hercegnőm, te vagy az én popsztárom. Egy egyszerű lendülettel minden bájossá válik. És a világom megáll, csak hogy lássalak elmenni melletted. Te vagy az én királynőm, te vagy a legszebb macska. Te vagy a kedvencem! Forró, finom, te vagy a csúcs, te vagy a kedvencem. Bájos, tüzes, te vagy a csúcs a kedvencem! (x3)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp