Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • mc marcelly – ela é malandra

mc marcelly – ela é malandra

Dalszöveg és fordítás: mc marcelly - ela é malandra Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: mc marcelly Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints mc marcelly] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: mc marcelly. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az ela é malandra.

EREDETI

Quem tem uma amiga muito safada levanta a mão e grita eu. Sai de segunda a segunda. Ela só quer curtir a vida. Curtir a vida. Ela é malandra. Ela é malandra. Ela é malandra. Mas é minha amiga. Sai de segunda a segunda. Ela só quer curtir a vida. Ela é malandra. Mas é minha amiga. Ela é malandra. Mas é minha amiga. Tem 7 namorados. Revezando todo dia. Ela é malandra. Mas é minha amiga. Ela é malandra. Mas é minha amiga. Segunda-feira eu vi. Ela com um cara moreno. Com aliança no dedo. Diz que vai ter casamento. Na terça-feira ela apareceu com outro. Um branquinho do olho azul. Já era namorado novo. Na quarta-feira passou na favela. Empinando na garupa de uma hornet amarela. Toda quinta já é certa. Ela tem tratamento vip. Foi pra praia com um. E com outro foi pra suite. Na sexta-feira varias opção pra ela. Rodízio de carro e moto. Parando na porta dela. No sabadão tem que ver como ela fica. Igual tampa de caneta. Ou tá perdida, ou tá comida. Domingo saiu com dois. E falou que foi gostoso. Pensa que acabou?. Segunda começa de novo. Pensa que acabou?. Segunda começa de novo

FORDÍTÁS

Akinek van egy nagyon csintalan barátja, felemeli a kezét, és rám kiált. Hétfőtől hétfőig jár ki. Csak élvezni akarja az életet. Élvezd az életet. Csintalan. Csintalan. Csintalan. De ő a barátom. Hétfőtől hétfőig jár ki. Csak élvezni akarja az életet. Csintalan. De ő a barátom. Csintalan. De ő a barátom. Hét barátja van. Minden nap felváltva. Csintalan. De ő a barátom. Csintalan. De ő a barátom. Hétfőn láttam őt. Egy barna hajú fickóval. Gyűrűvel az ujján. Azt mondja, férjhez megy. Kedden egy másik sráccal jelent meg. Egy fehér, kék szemű fickó. Már új barátja van. Szerdán elhaladt a favela mellett. Sárga lódarázs hátán ágaskodik. Minden csütörtökön biztosra megy. VIP-kezelést kapott. A tengerpartra is elment vele. És egy másikkal a lakosztályba ment. Pénteken több lehetősége is van. Autó és motorkerékpár forgatás. Megállt az ajtaja előtt. Szombaton meg kell néznünk, hogyan néz ki. Mint egy tollkupak. Vagy eltévedt, vagy megette. Vasárnap kettővel ment el. És azt mondta, hogy szép volt. Azt hiszed, vége? A hétfő újra kezdődik. Azt hiszed, vége? A hétfő újra kezdődik.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp