Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

mc guime – tá doidona

Dalszöveg és fordítás: mc guime - tá doidona Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: mc guime Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints mc guime] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: mc guime. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az tá doidona.

EREDETI

La vai pro baile funk. Toda linda e produzida. Vestida de armani. Junto com as amigas. Gosta de tequila. Adora catuaba. Fica toda soltinha. Quando tá embriagada. Tá doidona. Tá chapada. Rebolando com as amigas. Sensualiza pros quebradas. Tá doidona. Tá chapada. Requebrando e dançando. Vai menina se acaba. Tá doidona. Tá chapada. Cada copo que ela vira. Ela vira e embraza. Tá doidona. Tá chapada. Se não ir embora comigo. Vai voltar de uber pra casa. Vai menina se acaba. Acaba que tu é mais braba. Geral tá em cima. Até amiga tá apaixonada. Minha cabeça pira. Ao te ver dançar de costas. E aí rd, tem que ser como ela gosta

FORDÍTÁS

Ott megy a funk táncra. Mindegyik gyönyörű és megtermett. Armaniba öltözve. A barátaival. Szereti a tequilát. Imádja a catuabát. Teljesen elszabadul. Amikor részeg. Őrült. Be van tépve. A barátaival tekereg. Érzékenyítsd a megtörtet. Őrült. Be van tépve. Mindent meg fogsz kapni. Meg fogod kapni, kislány. Te megőrültél. Be van tépve. Minden poharat megforgat. Megfordul és csörömpöl. Őrült. Be van tépve. Ha nem jön velem. Hazavisz egy taxival. Gyerünk, kislány, fejezd be. Fejezd be, hogy bátrabb vagy. Mindenki a csúcson van. Még a barátok is szerelmesek. Kavarog a fejem. Látva, ahogy a hátadon táncolsz. És aztán, rd, úgy kell lennie, ahogy ő szereti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp