Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • maycon renato – chutando a solidão

maycon renato – chutando a solidão

Dalszöveg és fordítás: maycon renato - chutando a solidão Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: maycon renato Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints maycon renato] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: maycon renato. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az chutando a solidão.

EREDETI

Eu vo chutar meter o pé na solidão. Eu hoje a noite vou cair neste festão. Esse festão sem solidão fica arretado. To dançando apaixonado. Dando amor pro coração. Eu vou que vou no batidão da viola. No cotucado da espora. Dançando com emoção. Eu canto e danço e me divirto a noite inteira. Meu irmão não dou bobeira quando se trata de amor. A solidão. Não ta com nada. Eu vou chutar meter o pé na desgramada. E nessa festa sem solidão. Eu vou dançando e dando amor pro coração

FORDÍTÁS

Belerúgok a lábammal a magányba. Ma este bele fogok esni ebbe a buliba. Ez a fesztivál magány nélkül elbaszott. Szerelemben táncolok. Szeretetet adni a szívnek. A gitár ütemére megyek. No cotucado da espora. Tánc az érzelmekkel. Egész éjjel énekelek, táncolok és szórakozom. Testvérem, én nem szórakozom, ha szerelemről van szó. A magány. Semmi értelme. A szart is kiverem belőle. És ezen a partin magány nélkül. Táncolok és szeretetet adok a szívnek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp