Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • mary j blige – no more trouble

mary j blige – no more trouble

Dalszöveg és fordítás: mary j blige - no more trouble Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: mary j blige Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints mary j blige] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: mary j blige. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az no more trouble.

EREDETI

First of all we the one and only. Infamous and Mary Blige. Coming straight ghetto poetry. And ain't nothing changed but the size of the money. I'm still that same 'g'. Can you say the same thing?. [Havoc]. Must be blind to the fact Mary Queen on the wax. We the king on the streets. Ain't know where your heart is. Look inside and you'll find an entertainer. One of a kind. That's way ahead of her time. Take a look. [Mary]. I need to know. If you can get into my mind. Stimulate it. Give me good love all the time. Or are you just another man. That's after me for all my paper. Looking for a ride that's free. [Mary]. Deep inside I wish you'd see. That I'm just plain old Mary. Deep inside I wish you'd see. That I'm just plain old, plain old Mary. [Mary]. Now you see for seven years I've lived life openly. So it's hard to find someone who really knows me. So I say the things just so that you can know. That you can't be with me. If you're trying to chase my dough. [Mary]. If you take away the house. And you take away the clothes I wear. And you take away the diamonds. I'mma still be standing here. And if you take away the ice and the money. I will always be my nigga's favorite honey. And if you take away the car I drive. I'mma still be Mary Blige. [Mary]. Deep inside I wish you'd see. That I'm just plain old Mary. Deep inside I wish you'd see. That I'm just plain old, plain old Mary. [Prodigy]. We'll separate the bullshit from the truth. Straight up, I ain't got time for new friends. I need paper we came up from the trenches. It was like pulling teeth without sedation. From the benches to the Bentley seats. Nigga we the M-O-B-B. What you ain't heard?. You can't see?. Ever since the cash they wanna hound P. Oh now you got L-O-V-E for me. [Havoc]. Doing this for about a decade Mobb and Mary. Troopers in the game with a heavy load to carry. After all the trials and tribulations. Rumors we faced, the media invading our space. That's the price you gotta pay. Take away by size of whips. I'mma just plain old me at the end of the day. You can say what you choose. God gonna see me through. Criticize all you want till your face is blue. I know you see. [Mary]. If you take away the house. And you take away the clothes I wear. And you take away the diamonds. I'mma still be standing here. And if you take away the ice and the money. I will always be my nigga's favorite honey. And if you take away the car I drive. I'mma still be Mary Blige. [Mary]. Deep inside I wish you'd see. That I'm just plain old Mary. Deep inside I wish you'd see. That I'm just plain old, plain old Mary

FORDÍTÁS

Először is mi vagyunk az egyetlen és egyetlen. Infamous és Mary Blige. Jön a gettóköltészet. És semmi sem változott, csak a pénz nagysága. Még mindig ugyanaz a "g" vagyok. Can you say the same thing? [Havoc] Biztos vakok vagytok, hogy Mary Queen a viaszon. Mi vagyunk a király az utcán. Nem tudom, hol van a szíved. Nézz befelé, és találsz egy szórakoztatót. One of a kind. Aki messze megelőzte a korát. Nézd meg. [Mary]. Tudnom kell. Ha be tudsz jutni az elmémbe. Stimuláld. Adj nekem mindig jó szeretetet. Vagy csak egy másik férfi vagy. Aki az összes papíromat követi. Keres egy fuvart, ami ingyen van. [Mary]. Mélyen belül azt kívánom, bárcsak látnád. Hogy én csak a jó öreg Mary vagyok. Mélyen belül azt kívánom, bárcsak látnád. Hogy én csak a jó öreg, jó öreg Mary vagyok. [Mary]. Most már látod, hogy hét éve nyíltan élem az életem. Így nehéz találni valakit, aki igazán ismer engem. Ezért mondom ezeket a dolgokat, csak azért, hogy tudd. Hogy nem lehetsz velem. Ha megpróbálsz a pénzemre vadászni. [Mary]. Ha elveszed a házat. És ha elveszed a ruháimat. És elveszed a gyémántokat. Én még mindig itt fogok állni. És ha elveszed a jeget és a pénzt... Mindig is én leszek a niggerem kedvenc mézesmadzagja. És ha elveszed a kocsit, amit vezetek. Még mindig Mary Blige leszek. [Mary]. Deep inside I wish I'd wish you'd see. Hogy én csak a jó öreg Mary vagyok. Deep inside I wish I'd wish you'd see. Hogy én csak a jó öreg, jó öreg Mary vagyok. [Prodigy]. Elválasztjuk a baromságot az igazságtól. Őszintén, nincs időm új barátokra. Nekem papír kell, amit a lövészárokból hoztunk fel. Olyan volt, mint fogat húzni nyugtató nélkül. A padoktól a Bentley ülésekig. Nigga, mi vagyunk az M-O-B-B. Mit nem hallottál még? You can't see? Amióta a pénzért üldözik P-t. Ó, most már van L-O-V-E-je nekem. [Havoc]. Egy évtizede csináljuk ezt a Mobb és Mary. Troopers in the game with a heavy load to carry. Minden megpróbáltatás és szenvedés után. A pletykák, amikkel szembesültünk, a média behatolt a terünkbe. Ez az ár, amit meg kell fizetned. Vegyük el a méretét ostorok. A nap végére csak a jó öreg énem maradok. Azt mondasz, amit akarsz. Isten majd átvisz rajta. Kritizáljatok, amennyit csak akartok, amíg el nem kékül az arcotok. Tudom, hogy látod. [Mary]. Ha elveszed a házat. És ha elveszed a ruháimat. És elveszed a gyémántokat. Én még mindig itt fogok állni. És ha elveszed a jeget és a pénzt... Mindig is én leszek a niggerem kedvenc mézesmadzagja. És ha elveszed a kocsit, amit vezetek. Még mindig Mary Blige leszek. [Mary]. Deep inside I wish I'd wish you'd see. Hogy én csak a jó öreg Mary vagyok. Deep inside I wish I'd wish you'd see. Hogy én csak a jó öreg, jó öreg Mary vagyok.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp