Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • marina elali – o que a gente faz agora

marina elali – o que a gente faz agora

Dalszöveg és fordítás: marina elali - o que a gente faz agora Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: marina elali Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints marina elali] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: marina elali. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az o que a gente faz agora.

EREDETI

O que a gente faz agora?. Quando já não há o que falar. Apaga a luz. Deixa somente a dos teus olhos. Pra me acender. Sonhos pelo céu da boca. Qual estrela deve ser você?. Na imensidão. Onde a paixão da gente mora. Num beijo seu, num sonho meu. Será que o nosso filme tem final feliz?. E aconteceu, você e eu. Ninguém sabe dizer como você me diz. Apaga a luz. Deixa somente a dos teus olhos. O que a gente faz agora?. Quando já não há o que falar. Apaga a luz. Deixa somente a dos teus olhos. Pra me acender. Sonhos pelo céu da boca. Qual estrela deve ser você?. Na imensidão. Onde a paixão da gente mora. Num beijo seu, num sonho meu. Será que o nosso filme tem final feliz?. E aconteceu, você e eu. Ninguém sabe dizer como você me diz. Apaga a luz. Deixa somente a dos teus olhos. O que a gente faz agora?

FORDÍTÁS

Most mit tegyünk? Amikor már nincs miről beszélni. Kapcsolja le a villanyt. Csak az egyiket hagyd a szemedben. Hogy felgyújtson. Álmok a szájpadláson keresztül. Melyik sztárnak kellene lenned? A végtelenben. Ahol a szenvedélyünk él. A csókodban, az álmomban. A filmünknek happy endje van? És megtörtént, te és én. Senki sem tudja megmondani, hogyan mondod el nekem. Kapcsolja le a villanyt. Csak az egyiket hagyd a szemedben. Most mit tegyünk? Amikor már nincs miről beszélni. Kapcsolja le a villanyt. Csak az egyiket hagyd a szemedben. Hogy felgyújtson. Álmok a szájpadláson keresztül. Melyik sztárnak kellene lenned? A végtelenben. Ahol a szenvedélyünk él. A csókodban, az álmomban. A filmünknek happy endje van? És megtörtént, te és én. Senki sem tudja megmondani, hogyan mondod el nekem. Kapcsolja le a villanyt. Csak az egyiket hagyd a szemedben. Most mit tegyünk?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp