Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

marina elali – frágil

Dalszöveg és fordítás: marina elali - frágil Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: marina elali Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints marina elali] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: marina elali. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az frágil.

EREDETI

Amanhã. A chuva levará. O sangue que a luta. Deixou derramar. Na pele a dor. Do aço tão cruel. Jamais a nossa voz. Vai calar. Um ato assim pode acabar. Com uma vida e nada mais. Porque nem mesmo a violência. Destrói ideais. Tem gente que não sente. Que o mundo assim. Ficará frágil demais. Refrão:. Chora eu e você. E o mundo também. E o mundo também. Choro eu e você. Frágil demais. Frágil demais. On and on. The rain will fall. Like tears from a star. Like tears from a star. On and on. The rain will say. How fragile we are. How fragile we are. . (postado por Larissa Gesteira)

FORDÍTÁS

Holnap. Az eső el fogja mosni. A vér, amit a harc Hagyjuk kiönteni. A bőrön a fájdalom. Olyan kegyetlen acélból. Soha nem lesz a hangunk Soha nem fog hallgatni. Egy ilyen cselekménynek vége lehet. Egy élettel és semmi többel. Mert még az erőszak sem Megsemmisíti az eszményeket. Vannak emberek, akik nem éreznek. Hogy a világ ilyen. Túl törékennyé válik. Kórus:. Te és én sírunk. És a világot is. És a világ is. Sírok, és te is sírsz. Túl törékeny. Túl törékeny. Egyre tovább és tovább. Az eső le fog esni. Mint a csillagok könnyei. Mint a csillagok könnyei. Egyre tovább és tovább. Az eső azt fogja mondani. Milyen törékenyek vagyunk. Milyen törékenyek vagyunk. (közzétette Larissa Gesteira)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp