Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • marilia marques – acordando o prédio

marilia marques – acordando o prédio

Dalszöveg és fordítás: marilia marques - acordando o prédio Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: marilia marques Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints marilia marques] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: marilia marques. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az acordando o prédio.

EREDETI

Aonde foi parar o seu juízo?. Já são 4 da manhã. Daqui a pouco liga o síndico. Será que tem como a moça gritar baixinho?. Sei que tá bom mas as paredes tem ouvido. E era pra ser escondido. Já que não é mais. Vamo acordar esse prédio. Fazer inveja pro povo. Enquanto eles tão indo trabalhar. A gente faz amor gostoso de novo

FORDÍTÁS

Hová tűnt az elméd? Hajnali négy óra van. A főbérlő hamarosan hívni fog. El tudod érni, hogy a lány halkan sikítson? Tudom, hogy jó, de a falak hallgatóznak. És ezt el kellett volna rejteni. Most, hogy nem az. Ébresszük fel ezt az épületet. Féltékennyé teszi az embereket. Míg ők dolgozni mennek. Újra édes szerelmet fogunk szeretni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp