Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • marco tulio e adriano – um milhão

marco tulio e adriano – um milhão

Dalszöveg és fordítás: marco tulio e adriano - um milhão Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: marco tulio e adriano Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints marco tulio e adriano] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: marco tulio e adriano. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az um milhão.

EREDETI

Como eu queria ter um milhão de reais. Pra ficar de boa não trabalhar nunca mais. Que bom seria ser pobre só uma vez,. Se todo é foda eu quero é ser burguês. Nada de andar é pé, ou de busão lotado. Só vou bater na city de carro importado,. Não quero saber de fila, chega de prestação. Eu vou pedir as contas, xingar o meu patrão. Ter a mulherada o tempo todo no pé,. Ser o dono do pedaço posso ser o que eu quiser. Viajar o mundo inteiro só de avião. E comprar até a lua parcelada no cartão

FORDÍTÁS

Bárcsak lenne egy millió reám. Hogy hűvös maradjon, és soha többé ne dolgozzon. Milyen jó lenne egyszer szegénynek lenni. Ha minden el van baszva, akkor is burzsoá akarok lenni. Nincs többé gyaloglás, nincs többé zsúfolt busz. Csak importált autóval megyek a városba. Nem érdekel a vonal, nincs több kifizetés. Megkérdezem a számlákat, átkozom a főnökömet. Nekem a nők mindig a lábamban lesznek,. Mivel én vagyok a darab tulajdonosa, az lehetek, ami csak akarok. Beutazni az egész világot repülővel. És még a Holdat is részletekben veszem meg a hitelkártyámon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp