Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • marco tulio e adriano – fiquei só

marco tulio e adriano – fiquei só

Dalszöveg és fordítás: marco tulio e adriano - fiquei só Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: marco tulio e adriano Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints marco tulio e adriano] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: marco tulio e adriano. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az fiquei só.

EREDETI

O que eu queria com você,. Você não quis me dar (aham aham). Não deu amor, não deu carinho. Ainda quis terminar (aham aham). Naquele dia disse não se vá. Você me diz eu quero ficar só. E agora ficar só sofrendo. E eu também fiquei um tanto quanto só. E agora eu fiquei só, só de bobeira. Só na balada com a vida cheia. Só de alegria. Só fazendo um ham aham. E você também ficou só, sozinha em casa,. Sobrando em festa de madrugada,. Sonhando um dia me encontrar inteiro. (Ham aham...)

FORDÍTÁS

Amit veled akartam. Nem akartál nekem adni (aham aham). Nem adtál szeretetet, nem adtál gyengédséget. Még mindig szakítani akartál (yep yep) Aznap azt mondtam, ne menj el Azt mondod, hogy egyedül akarok lenni És most egyedül lenni a fájdalomban. És egy kicsit magányos is voltam. És most egyedül vagyok, csak hülyéskedem. Csak a klubban, ahol teljes az élet. Csak boldog vagyok. Csak egy ham ahamot csinálok. És te is magányos vagy, egyedül otthon. az éjszaka közepén egy buliban hagyott. Álmodozva arról, hogy egy nap majd egy darabban találsz meg. (Ham aham...)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp