Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • marco brasil – menino sapeca

marco brasil – menino sapeca

Dalszöveg és fordítás: marco brasil - menino sapeca Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: marco brasil Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints marco brasil] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: marco brasil. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az menino sapeca.

EREDETI

Depois de uma briga feia. Minha mulher foi embora. Só me deixou um menino. Que não sai da minha cola. Eu quero sair à noite. Procurar outra mulher. O safado do menino. Não desgruda do meu pé. Pra fugir desse moleque. De mansinho fui saindo. Fui direto pra gandaia. E deixei ele dormindo. Ainda olhei pra traz. Pra ver se ele vinha vindo. Mas quando cheguei na farra. Ouvi a voz do menino. Quase um ano sem mulher. Não pude mais agüentar. Arrumei uma garota. E pra poder namorar. Tranquei ele no banheiro. E sentamos no sofá. Mas quando tirei a roupa. Eu ouvi ele gritar

FORDÍTÁS

Egy csúnya verekedés után. A feleségem elment. Csak egy fiút hagyott rám. Aki nem hagyja el az oldalamat. Ki akarok menni este. Keress egy másik nőt. A fattyú fiú. Nem engedi el a lábamat. Hogy elszakadjak attól a gyerektől. Apránként távoztam. Egyenesen a klubba mentem. És hagytam aludni. Még hátranéztem is. Hogy lássam, jön-e. De amikor eljutottam a partira. Hallottam a fiú hangját. Majdnem egy év nő nélkül. Nem bírtam tovább. Szereztem magamnak egy lányt. És hogy randizhassak. Bezártam a fürdőszobába. És leültünk a kanapéra. De amikor levetkőztem. Hallottam, ahogy sikoltozott.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp