Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • marcelo nova – tromba de elefante

marcelo nova – tromba de elefante

Dalszöveg és fordítás: marcelo nova - tromba de elefante Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: marcelo nova Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints marcelo nova] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: marcelo nova. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az tromba de elefante.

EREDETI

Não quero comandar nenhuma revolução. Nem ser rebelde de butique pra fazer malcriação. E Deus me livre dessa vanguarda. Que logo entrega a retaguarda. Pro primeiro Zé que aparecer. Hoje até o instinto é tão programado. Que eu fico transtornado. Perguntando se já posso lhe beijar. Mas se eu resolver ficar calado. Por uma nova estratégia de mercado. Pode ser que jamais eu vá lhe faturar. Pois cada cabeça falante. Tem sua própria tromba de elefante. Pra lembrá-la de sempre olhar pro chão. E como a burrice é crônica e a mídia eletrônica. Raciocínio só por falta de opção.. E dá-lhe aeróbica na academia. Você vira a noite, passa o dia só fazendo flexão. Mas quer ficar malhada pra dançar lambada. E essa vidinha besta desgraçada. Parece não ter prazo pra acabar. Me disseram que eu tomasse mais cuidado. Com pessoas do meu lado querendo me derrubar. Mas no jogo dos ratos, malandro é o gato. Que pega pelo rabo e vai. comer no mato. E depois você ainda tem que ouvir o bicho arrotar

FORDÍTÁS

Nem akarok forradalmat vezetni. Én sem akarok butiklázadó lázadó lenni, hogy csintalanságot csináljak. És Isten mentsen meg ettől az előőrstől. Ez hamarosan átadja a hátvédet. Az első Zé, aki megjelenik. Ma már még az ösztön is így van programozva. Hogy ideges leszek. Azon tűnődöm, hogy most megcsókolhatom-e. De ha úgy döntök, hogy csendben maradok. Új piaci stratégia. Talán soha nem fogok nyereséget termelni. Mert minden beszélő fejes Saját elefánt ormánya van. Hogy emlékeztessen arra, hogy mindig a földet nézze. És mivel a hülyeség krónikus, és az elektronikus média Indoklás csak a választás hiánya miatt... És aerobikozol az edzőteremben. Egész éjjel fent maradsz, egész nap csak fekvőtámaszokat csinálsz. De elég fitt akarsz lenni ahhoz, hogy lambadát táncolj. És ez a kibaszott élet. Úgy tűnik, nincs határidő. Azt mondták, hogy legyek óvatosabb. Az én oldalamon álló emberekkel, akik megpróbálnak lehozni. De az egerek játékában a rosszfiú a macska. aki megfogja a farkánál fogva, és elmegy a bokorba enni. És aztán hallgatnod kell, ahogy böfög.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp