Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • manu gavassi – você já deveria saber

manu gavassi – você já deveria saber

Dalszöveg és fordítás: manu gavassi - você já deveria saber Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: manu gavassi Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints manu gavassi] előadó nevének m kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: manu gavassi. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az você já deveria saber.

EREDETI

Parabéns você fez tudo certo. Realmente um garotinho muito esperto. Só errou por que eu descobri. (Yeah). Por quanto tempo você achou. Que iria me enganar. Eu não sou tão boba. Então você já pode parar. Continue escrevendo suas musiquinhas. Quem será a próxima a acreditar. Te vendo assim como você é. Nem me dá vontade de chorar. Acho que você se confundiu. E errou de profissão. Por que você não larga os palcos. E é tão bom na atuação. (Refrão). Quando ele te mandar flores. Não se iluda você não é a única. Quando ele escrever canções pra você. A minha dica é correr. Ele vai fazer você acreditar que ele nunca está. Por que tadinho ele é tão ocupado. Mas logo você vai perceber. Que deve ser mesmo difícil. Arranjar tempo pra todas e pra você. Parabéns você fez tudo certo,. Dessa vez passou muito perto. Eu já estava começando a acreditar. (Hum). É difícil imaginar que existe alguém assim. Ainda bem que eu descobri pra dar logo um fim. Continue com essa cara de bonzinho eu prometo. Que muitas ainda vão cair. Será que quando você. Pensa nisso você ri. Continue no seu mundinho colorido. Iludindo as pessoas sem se arrepender. Mas agora eu sei a verdade. E todo mundo vai saber. (Refrão). Quando ele te mandar flores. Não se iluda você não é a única. Quando ele escrever canções pra você. A minha dica é correr. Ele vai fazer você acreditar que ele nunca está. Por que tadinho ele é tão ocupado. Mas logo você vai perceber. Que deve ser mesmo difícil. Arranjar tempo pra todas. E eu bato palmas pra você. Não deve ser tão fácil. Enganar alguém assim. Você já deveria saber. Que eu não sou tão tonta. Quanto elas devem ser. (Refrão). Quando ele te mandar flores. Não se iluda você não é a única. Quando ele escrever canções pra você. A minha dica é correr. Ele vai fazer você acreditar que ele nunca está. Por que tadinho ele é tão ocupado. Mas logo você vai perceber. Que deve ser mesmo difícil. Arranjar tempo pra todas, pra todas, pra todas e pra você

FORDÍTÁS

Gratulálok, mindent jól csináltál. Valóban nagyon okos kisfiú. Csak azért cseszted el, mert rájöttem. (Igen). Mennyi ideig gondoltad, hogy Engem becsapnál. Ennyire nem vagyok ostoba. Tehát most már abbahagyhatod. Írjátok tovább a kis dalaitokat. Ki lesz a következő, aki elhiszi. Látni téged olyannak, amilyen vagy. Még csak sírni sem akarok. Szerintem félreérted az egészet. Hibát követett el. Miért nem hagyod ott a színpadot? És olyan jól játszol. (Kórus). Amikor virágot küld neked. Ne áltasd magad, nem te vagy az egyetlen. Amikor dalokat ír neked Az én tippem a futás. Elhiteti veled, hogy soha nem is az. Mert annyira elfoglalt szegény. De hamarosan rájössz. Hogy nagyon nehéz lehet Szánj időt mindenkire és magadra. Gratulálok, mindent jól csináltál. Ezúttal nagyon közel jártál. Kezdtem hinni benne. (Hum). Nehéz elképzelni, hogy van egy ilyen ember. Örülök, hogy rájöttem, így véget tudtam vetni ennek. Tartsd meg a jó arcodat, ígérem. Még sokan fognak elesni. Kíváncsi vagyok, mikor. Gondolj bele, nevetsz. Folytasd csak a színes kis világodban. Az emberek megtévesztése megbánás nélkül. De most már tudom az igazságot. És mindenki tudni fogja. (Kórus). Amikor virágot küld neked Ne áltasd magad, nem te vagy az egyetlen. Amikor dalokat ír neked. Az én tippem a futás. Elhiteti veled, hogy soha nem is az. Mert szegény fickó annyira elfoglalt. De hamarosan rájössz. Hogy nagyon nehéz lehet Mindenki számára időt szakítani. És én tapsolok neked. Ez nem lehet ilyen egyszerű. Így megcsalni valakit. Mostanra már tudnod kellene. Nem vagyok olyan hülye. Ahogyan azt kell, hogy legyen (Kórus) Amikor virágot küld neked Ne tévedj, nem te vagy az egyetlen. Amikor dalokat ír neked Az én tippem a futás. Elhiteti veled, hogy soha nem is az. Mert annyira elfoglalt szegény. De hamarosan rájössz. Hogy nagyon nehéz lehet Szánj időt mindenkire, mindenkire, mindenkire és rád is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp