Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

luiz melodia – quizumba

Dalszöveg és fordítás: luiz melodia - quizumba Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: luiz melodia Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints luiz melodia] előadó nevének l kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: luiz melodia. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az quizumba.

EREDETI

Arrumei uma quizumba. Do lado, do lado de lá. Quando eu voltei. Os hôme queriam me pegar. Eu fiz uma cara feia. Tirei uma de leão. Demarquei meu território. A gente quer renovação. Chega de embromação. E as mulheres dos sem-terra. Megafome em cada mão. Diziam:. Eu não vou pro poço. Eu, não. Ninguém vai pro poço, não

FORDÍTÁS

Kaptam egy kvízt. Oldalra, oldalra. Amikor visszajöttem. A hôme el akart kapni. Arcot vágtam. Oroszlánarcot kaptam. Megjelöltem a területemet. Megújulást akarunk. Nincs több baromság. És a földnélküliek asszonyai. Megafome mindkét kezében. Azt mondták:. Nem megyek a kúthoz. Én nem. Senki sem megy a kúthoz, nem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp