Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • L
  • >
  • ludmila ferber – o prazer e a missão do adorador

ludmila ferber – o prazer e a missão do adorador

Dalszöveg és fordítás: ludmila ferber - o prazer e a missão do adorador Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: ludmila ferber Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints ludmila ferber] előadó nevének l kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: ludmila ferber. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az o prazer e a missão do adorador.

EREDETI

Eu vou orar e adorar. Me abastecer na Unção de Deus. Pra poder cumprir a missão de ir ganhar as multidões(bis 2x). As multidões clamam por cura e libertação. E eu tenho em mim resposta ao seu clamor e á sua dor. É Cristo em mim a esperança da glória de Deus. O meu prazer é no monte estar. Pra conhecer Deus,adorar Deus. Mas preciso ir, Tenho que descer ao vale da decisão(bis 2x)

FORDÍTÁS

Imádkozni és imádkozni fogok. Isten kenetével fogom magam feltölteni. Hogy teljesíthessem a küldetést, hogy megnyerjem a sokaságot (2x). A tömeg gyógyulásért és szabadulásért kiált. És bennem van a válasz az ő kiáltásukra és fájdalmukra. Ez Krisztus bennem, Isten dicsőségének reménysége. Az én örömöm a hegyen van, hogy legyen. Istent megismerni, Istent imádni. De mennem kell, le kell mennem a döntés völgyébe (2x)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp