Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • L
  • >
  • lou reed – dime store mystery

lou reed – dime store mystery

Dalszöveg és fordítás: lou reed - dime store mystery Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: lou reed Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints lou reed] előadó nevének l kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: lou reed. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az dime store mystery.

EREDETI

He was lying banged and battered, skewered and bleeding. talking crippled on the Cross. Was his mind reeling and heaving hallucinating. fleeing what a loss. The things he hadn't touched or kissed his senses. slowly stripped away. Not like Buddha not like Vishnu. life wouldn't rise through him again. I find it easy to believe. that he might question his beliefs. The beginning of the Last Temptation. Dime Story Mystery. The duality of nature, Godly nature,. human nature splits the soul. Fully human, fully divine and divided. the great immortal soul. Split into pieces, whirling pieces, opposites. attract. From the front, the side, the back. the mind itself attacks. I know the feeling, I know it from before. descartes through Hegel belief is never sure. Dime Store Mystery, Last Temptation. I was sitting drumming thinking thumping pondering. the Mysteries of Life. Outside the city shrieking screaming whispering. the Mysteries of Life. There's a funeral tomorrow. at St. Patrick's the bells will ring for you. Ah, what must you have been thinking. when you realized the time had come for you. I wish I hadn't thrown away my time. on so much Human and so much less Divine. The end of the Last Temptation. The end of a Dime Store Mystery.

FORDÍTÁS

Összetörve és összeverve, felnyársalva és vérzőn feküdt, nyomorékul beszélve a kereszten. Vajon az elméje tébolyodott és hebegett hallucinált. menekült, micsoda veszteség. A dolgok, amiket nem érintett meg, nem csókolta meg az érzékeit. lassan lecsupaszodott. Nem úgy, mint Buddha nem úgy, mint Visnu. az élet nem fog újra feltámadni rajta keresztül. Könnyen elhiszem. hogy megkérdőjelezi a hitét. Az utolsó kísértés kezdete. Dime Story Mystery. A természet kettőssége, az isteni természet,. az emberi természet megosztja a lelket. Teljesen emberi, teljesen isteni és megosztott. a nagy halhatatlan lélek. Darabokra hasadt, örvénylő darabok, ellentétek. vonzzák egymást. Elölről, oldalról, hátulról. maga az elme támad. Ismerem az érzést, ismerem korábbról. descartes Hegelen keresztül a hit sosem biztos. Dime Store Mystery, Utolsó kísértés. Ültem doboltam gondolkodtam dobbantottam elmélkedtem. az élet misztériumai. Odakint a városon kívül sikoltozva sikoltozva suttogva. az élet rejtélyei. Holnap temetés lesz. a Szent Patrik templomban a harangok érted fognak szólni. Ah, mire gondolhattál. amikor rájöttél, hogy eljött az idő számodra. Bárcsak ne pazaroltam volna el az időmet. annyi Emberi és sokkal kevesebb Isteni dologra. Az utolsó kísértés vége. Egy filléres rejtély vége.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp