Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • L
  • >
  • lil wayne – gangsta and pimps

lil wayne – gangsta and pimps

Dalszöveg és fordítás: lil wayne - gangsta and pimps Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: lil wayne Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints lil wayne] előadó nevének l kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: lil wayne. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az gangsta and pimps.

EREDETI

(feat. Baby). [Mannie Fresh]. Ladies and gentlemen. This one goes out to that little kid that got fried Spam for lunch. I feel for you, I'm with you, I'm with you brother. And this one right here is for that ghetto girl with the bad perm. That just burn baby, burn baby, burn. Pop open a malt liquor. Smoke something until your scalp gets killed. [Hook x2]. Gangstas and pimps. Love lobsters and shrimps. Kool-Aid and chicken. Flashy things and women. All I need. Is Remy and weed. Somebody not afraid. To go some for my Escalade. [Lil Wayne]. I'm just pimping. Baby you got a rule for me. Put your mink on and slide in a cool for me. Hey you gotta get high and go low for me. It's Cash Money young money never know money. It's 500 Degreez it's not fool. But it and the dro got me so scummy. And to drum hole a whole hundred. Can I put a whole hundred in your whole tummy. Hehe, man Weezy's a legend. You can tell by the bottom of my sleeve when you see what's in a bezel. And he be on a level that's so terrific. I'm in this bitch hold your pictures. And hold your bitches cuz she gon want a part of me. Cuz she never see the roof of my car with me. And you never see a tooth without a diamond on it. This is game at its finest homie. Peep it. [Hook]. [Baby]. See I was born from a gangsta. Pa gave me a whip. Ran numbers with pimps and I laid down cents. One of a kind Birdman I shine. 22's on it?. The bitch ain't mine. I taught her the game ma. I gave it all to her. Weezy Wee my son I give it all to him. [Lil Wayne]. The Birdman junior I'm the son of a stunna. [Baby]. Mannie Fresh. Jazze Phezzy this our summer. 500 Degreez got rich off the four. Cadillac slant back cut side elbow. Cadillac smoke dro just me and the ho. Flash from hard times from that coke and dope. Put cars in moms name just to duck white folks. We eat lobster and shrimp. Nigga park that Lambo. I'm a V.I.P. nigga. Pop bottles of Mo. I pray that one day I'll open a better door. [Hook]. [Lil Wayne]. Ain't no mountain high enough. To me for cuz I keep on buying fi-fi stuff. And the Eastside where we pump. It's my part of New Orleans. Bleed for ya I'm the heart of New Orleans. Hear you're fucking with a gangsta foe. Hope you never close your eyes I'll bang your ho. All she need is some guidance I'll tame your ho. It's big pimping over here man yeah man. If she looking for a daddy see the lil man. Weezy baby, don't fool yourself you need me baby. Easy baby, I'm just trying to keep my bread cheesy baby. Slick when I spit shit right. 26-inch got a deep-dish ma. Sweet as mami lips when I'm creeping by. Baby gave me wings just to keep me fly. Weezy I, hell yeah. And I'm rolling with them. [Hook x2].

FORDÍTÁS

(feat. Baby). [Mannie Fresh]. Hölgyeim és uraim! Ezt a kisgyereknek ajánlom, aki sült sonkát kapott ebédre. Együtt érzek veled, veled vagyok, veled vagyok testvér. És ez itt annak a gettólánynak szól, akinek rossz a dauerja. Ez csak éget, bébi, éget, bébi, éget. Nyisd ki a maláta likőrt. Szívj valamit, amíg a fejbőröd meg nem hal. [Hook x2]. Gangsták és stricik. Szeretem a homárokat és a garnélarákokat. Kool-Aid és csirke. Fényes dolgok és nők. Minden, amire szükségem van. Remy és fű. Valaki, aki nem fél. Hogy az Escalade-omért menjen. [Lil Wayne] Csak stricizek. Baby, van egy szabályod számomra. Vedd fel a nercbundádat és csúsztasd be a klasszat nekem. Hé, fel kell szállnod és le kell menned értem. It's Cash Money young money never know money. It's 500 Degreez it's not fool. De ez és a drogok olyan mocskosak. És a dob lyuk egy egész százast. Can I put a whole hundred in your whole tummy. Hehe, ember Weezy egy legenda. Az ujjam alján látszik, ha megnézed, mi van a lünettában. És ő olyan szinten van, hogy az olyan félelmetes. Benne vagyok ebben a kurvában, tartsd a képeket. És tartsátok a ribancokat, mert ő is akar egy darabot belőlem. Mert soha nem látta velem a kocsim tetejét. És soha nem lát egy fogat sem gyémánt nélkül. Ez a legjobb játék, haver. Peep it. [Hook] [Baby]. Látod, egy gengszterből születtem. Apa adott nekem egy korbácsot. Nekem meg a stricikkel volt egy kis pénzem. Egyedülálló Birdman vagyok. 22 van rajta? A ribanc nem az enyém. Én tanítottam neki a játékot, anya. Mindent én adtam neki. Weezy Wee a fiam, mindent neki adtam. [Lil Wayne]. A Birdman junior vagyok a stunna fia. [Baby]. Mannie Fresh. Jazze Phezzy ez a mi nyarunk. 500 Degreez meggazdagodott a négyesből. Cadillac slant back cut side elbow. Cadillac smoke dro just me and the ho. Flash from hard times from that coke and dope. Anyám nevére vettem a kocsikat, csak hogy elmeneküljek a fehérek elől. Homárt és rákot eszünk. Nigga parkold le azt a Lambót. V.I.P. nigger vagyok. Pop üveg Mo. Imádkozom, hogy egy nap jobb ajtót nyissak. [Hook]. [Lil Wayne]. Nincs elég magas hegy. To me for cuz I keep on buying fi-fi stuff. És az Eastside, ahol pumpálunk. Ez az én részem New Orleansban. Bleed for ya I'm the heart of New Orleans. Hallom, hogy egy gengszter ellenséggel baszakodsz. Remélem, soha nem csukod be a szemed, mert megdugom a kurvádat. All she need is some guidance I'll tame your ho. Ez itt nagy stricizés, ember, igen, ember. Ha apukát keres, keresse meg a kisembert. Weezy baby, ne áltasd magad, szükséged van rám baby. Nyugi bébi, csak próbálom megőrizni a kenyeremet, bébi. Slick when I spit shit right. 26 hüvelykes, van egy mélytányéros anyám. Sweet as mami lips when I'm creeping by. Baby adott nekem szárnyakat, csak hogy repüljek. Weezy I, hell yeah. And I'm rolling with them. [Hook x2].

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp