Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • L
  • >
  • lifehouse – what happens next

lifehouse – what happens next

Dalszöveg és fordítás: lifehouse - what happens next Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: lifehouse Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints lifehouse] előadó nevének l kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: lifehouse. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az what happens next.

EREDETI

Change has never felt so good. change has never been so hard. It ended up the way it should. will it ever stops, yea it never stops. I did everything i could. I even gave you my heart. maybe I misunderstood. Who you really are, who you really are. I want you to know. I want you to see. that what happens next is not up to me. yea, I let you go. I haven't looked back. you had the last word, yea i'll give you that. but what happens next, what happens next. Change has never felt so cold. Distance never felt so far. History has never felt so old. I forget how it starts. I forget how it starts. I want you to know. I want you to see. that what happens next is not up to me. yea, I let you go. I haven't looked back. you had the last word, yea i'll give you that. but what happens next, what happens next. I thought I .... Maybe I miss you by my side. You always .... I want you to know. I want you to see. that what happens next is not up to me. yea, I let you go. I haven't looked back. you had the last word, yea i'll give you that. but what happens next, what happens next

FORDÍTÁS

A változás még soha nem volt ilyen jó érzés. a változás még soha nem volt ilyen nehéz. Úgy végződött, ahogy kellett. meg fog-e valaha is állni, igen, soha nem áll meg. Mindent megtettem, amit tudtam. Még a szívemet is neked adtam. Talán félreértettem. Ki vagy te valójában, ki vagy te valójában. Szeretném, ha tudnád. Azt akarom, hogy lásd, hogy mi történik ezután, nem rajtam múlik. Igen, elengedtelek. Nem néztem vissza. Te mondtad ki az utolsó szót, igen, ezt elismerem. De mi lesz ezután, mi lesz ezután. A változás még sosem volt ilyen hideg. A távolság sosem volt még ilyen messze. A történelem még sosem érezte magát ilyen öregnek. Elfelejtem, hogyan kezdődik. Elfelejtem, hogyan kezdődik. Szeretném, ha tudnád. Azt akarom, hogy lásd. hogy ami ezután történik, az nem rajtam múlik. igen, elengedlek. Nem néztem vissza. Te mondtad ki az utolsó szót, igen, ezt elismerem. De mi lesz ezután, mi lesz ezután. Azt hittem, hogy .... Talán hiányzol mellőlem. Mindig .... Szeretném, ha tudnád. Azt akarom, hogy lásd. hogy ami ezután történik, az nem rajtam múlik. igen, elengedtelek. Nem néztem vissza. Te mondtad ki az utolsó szót, igen, ezt meg kell hagyni. De mi lesz ezután, mi lesz ezután?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp