Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • L
  • >
  • less than jake – out of the crowd

less than jake – out of the crowd

Dalszöveg és fordítás: less than jake - out of the crowd Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: less than jake Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints less than jake] előadó nevének l kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: less than jake. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az out of the crowd.

EREDETI

I won't compete because I don't need to be. In front of someone that wants to compete with me. Who needs another aggravation. Or a fucked up situation. So you call me burnt out. Call me washed up. Or weaker cause I won't get up. Be first in another line. Just one more time,. Cause I won't compete again.

FORDÍTÁS

Nem fogok versenyezni, mert nincs rá szükségem. Valaki előtt, aki versenyezni akar velem. Kinek kell még egy újabb bosszúság. Vagy egy elbaszott helyzetre. Szóval azt mondod, hogy kiégtem. Hívjatok kiégettnek. Vagy gyengébbnek, mert nem fogok felállni. Legyél az első a másik sorban. Csak még egyszer. Mert nem fogok újra versenyezni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp