Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • L
  • >
  • less than jake – never going back to new jersey

less than jake – never going back to new jersey

Dalszöveg és fordítás: less than jake - never going back to new jersey Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: less than jake Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints less than jake] előadó nevének l kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: less than jake. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az never going back to new jersey.

EREDETI

There was a time when I could say it right to you. that I was never going to leave this place. but now its "I was wrong". and "I don't wanna fucking talk about it". cause it feels like things have changed. Yeah well I could talk, talk, talk. and say I'm wrong, wrong, wrong. but I feel I'm in a place I've never known. and it feels like there's something wrong,. something wrong, something wrong. and I know that I don't wanna know.... I'm never going back again. there was a time when I would say I must be crazy. that I would say this place is looking strange. but now its "I'm kinda lost" and "I just don't remember".

FORDÍTÁS

Volt idő, amikor egyenesen azt tudtam mondani neked. hogy soha nem fogom elhagyni ezt a helyet. de most az van, hogy "tévedtem". és "kurvára nem akarok erről beszélni". mert úgy érzem, hogy a dolgok megváltoztak. Igen, beszélhetnék, beszélhetnék, beszélhetnék. és mondhatnám, hogy tévedtem, tévedtem, tévedtem. de úgy érzem, hogy egy olyan helyen vagyok, amit sosem ismertem. és úgy érzem, hogy valami baj van, valami baj, valami baj. és tudom, hogy nem akarom tudni..... Soha többé nem megyek vissza. volt idő, amikor azt mondtam volna, hogy biztos megőrültem. hogy azt mondtam volna, hogy ez a hely furcsának tűnik. de most az van, hogy "valahogy eltévedtem" és "egyszerűen nem emlékszem".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp