Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • L
  • >
  • less than jake – escape from the a bomb house

less than jake – escape from the a bomb house

Dalszöveg és fordítás: less than jake - escape from the a bomb house Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: less than jake Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints less than jake] előadó nevének l kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: less than jake. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az escape from the a bomb house.

EREDETI

Dear mom and dad,. I ve been making plans. To leave this house and yes I m sure. So lock the door, and turn the front porch lights out. After all the endless fights. The who s been wrong and who s been right. We just never saw eye to eye. So there s no need to apologize. Don t wait up, I ll be fine. If you could see inside my head. Maybe you d understand. That I m better off. I m better off gone. Dear mom and dad,. I ve been making plans. To leave this house and yes I m sure. That nothing s wrong, so just be strong on my way. out. After all the endless fights. The who s been wrong and who s been right. We just never saw eye to eye. So there s no need to apologize. Don t wait up, I ll be fine. If you could see inside my head. Maybe you d understand

FORDÍTÁS

Kedves anya és apa,. Terveket szőttem. Hogy elhagyom ezt a házat, és igen, biztos vagyok benne. Szóval zárjátok be az ajtót, és kapcsoljátok le a veranda világítását. A végtelen veszekedések után. Ki tévedett, kinek volt igaza. Soha nem értettünk egyet. Szóval nem kell bocsánatot kérni. Ne várj meg, nem lesz semmi bajom. Ha belelátnál a fejembe. Talán megértenéd. Hogy jobban vagyok. Jobb, ha elmegyek. Kedves anya és apa. Terveket szőttem. Hogy elhagyom ezt a házat, és igen, biztos vagyok benne. Semmi baj nincs, úgyhogy legyetek erősek az utamon. Kifelé. A végtelen veszekedések után. Ki tévedett, kinek volt igaza. Soha nem értettünk egyet. Szóval nem kell bocsánatot kérni. Ne várj meg, minden rendben lesz. Ha belelátnál a fejembe. Talán megértenéd.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp