Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • L
  • >
  • leonardo – esta noite foi maravilhosa

leonardo – esta noite foi maravilhosa

Dalszöveg és fordítás: leonardo - esta noite foi maravilhosa Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: leonardo Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints leonardo] előadó nevének l kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: leonardo. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az esta noite foi maravilhosa.

EREDETI

A noite vem vindo,. estrelas brilhando em nós. te vejo sorrindo e ouço a sua voz,. Me perguntando, se eu te gosto assim. Digo que sim, toda linda só pra mim.. no meio da festa tentam flertar você. Mas você me abraça dizendo que só me vê. Parece um sonho, vejo em seu olhar. tanta paixão, tenho medo de acordar,. Esta noite eu sou o homem mais feliz que o amor já fez. Meu silêncio quer dizer. Pra você mais uma vez como eu te amo.. As luzes se apagam, a festa acabou,. Sobre o banco do carro fazemos amor. Maravilhosa, seu sorriso me diz,. Mais uma noite em que a gente foi feliz. Esta noite eu sou o homem mais feliz que o amor já fez. Meu silêncio quer dizer. Pra você mais uma vez como eu te amo.

FORDÍTÁS

Jön az éjszaka,... a csillagok ragyognak ránk. Látlak mosolyogni, és hallom a hangod,... hogy így tetszel-e nekem. Mondom, hogy igen, minden szép csak nekem... a buli közepén megpróbálnak flörtölni veled. De te megölelsz, mondván, hogy csak engem látsz. Olyan, mint egy álom, látom a szemedben. Annyi szenvedély, hogy félek felébredni. "Ma este én vagyok a legboldogabb ember, akit a szerelem valaha is teremtett. A csendem azt akarja mondani. "Neked még egyszer, hogy mennyire szeretlek... A fények kialszanak, a bulinak vége. Az autósülésen szeretkezünk. Csodálatos, a mosolyod elárulja nekem. Egy másik este boldogok voltunk. Ma este én vagyok a legboldogabb ember, akit a szerelem valaha is teremtett. A csendem azt akarja mondani. Hogy még egyszer elmondjam, mennyire szeretlek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp