Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • L
  • >
  • leonardo – diz pro meu coração

leonardo – diz pro meu coração

Dalszöveg és fordítás: leonardo - diz pro meu coração Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: leonardo Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints leonardo] előadó nevének l kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: leonardo. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az diz pro meu coração.

EREDETI

Ainda me lembro o dia que eu te conheci.. Naquele mesmo instante o amor eu descobri.. E com você meu mundo era mais feliz.. Mas veio o desengano e o destino não quis.. Ei! Me diz aonde foi que eu errei.. Me diz em que momento eu perdi. O seu amor e a sua paixão.. Diz pro meu coração.. Com malas prontas e um adeus pra despedir.. Com lágrimas nos olhos te peço pra não ir.. Na porta, um abraço forte sem querer soltar.. E a ilusão de um dia ver você voltar.. Ei! Me diz aonde foi que eu errei.. Me diz em que momento eu perdi. O seu amor e a sua paixão.. Diz pro meu coração.. . O amor que ainda sinto,o tempo não desfaz.. Não jogue fora um sonho,te peço uma vez mais. . Ei! Me diz aonde foi que eu errei.. Me diz em que momento eu perdi. O seu amor e a sua paixão.. Diz pro meu coração.

FORDÍTÁS

"Még mindig emlékszem arra a napra, amikor találkoztunk... Abban a pillanatban felfedeztem a szerelmet... "És veled a világom boldogabb volt "De aztán jött a csalódás, és a sors nem akart... Hé! Mondd meg, hol rontottam el... Mondd meg, melyik pillanatban vesztettem. "A szerelmed és a szenvedélyed... Mondd meg a szívemnek... A bőröndök bepakolva és búcsúzóul... Könnyes szemmel kérem, hogy ne menj el... Az ajtóban egy erős ölelés, anélkül, hogy el akarná engedni... És az az illúzió, hogy egy nap visszajössz... Hé! Mondd meg, hol rontottam el... Mondd meg, mikor vesztettem. A szerelmed és a szenvedélyed.. "Mondd meg a szívemnek... a szerelmet, amit még mindig érzek, az idő nem fogja visszafordítani... "Ne dobj el egy álmot, könyörgöm még egyszer... Hé! Mondd meg, hol rontottam el... "Mondd meg, hogy melyik pillanatban vesztettem el... "A szerelmed és a szenvedélyed... Mondd meg a szívemnek...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp