Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • L
  • >
  • leonardo – aquela velha canção

leonardo – aquela velha canção

Dalszöveg és fordítás: leonardo - aquela velha canção Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: leonardo Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints leonardo] előadó nevének l kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: leonardo. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az aquela velha canção.

EREDETI

Quando eu te ligar cantando aquela velha canção. Não diga que estou enganado, estou resolvido. Vou dar férias pro meu coração. Confesso que fiquei magoado, eu fiquei zangado. Mas agora passou, esqueci. Não vou mandar pro inferno porque eu não quero. É porque fica muito longe daqui. Quando eu te ligar cantando aquela canção pra te desnortear,. te ferir com carinho. É pra fazer doer no seu ouvido. A nota melhor do nosso amor. Quando eu te ligar cantando aquela canção. Não diga que não sente nada. É pra fazer doer no seu ouvido. A nota melhor do nosso amor. Alô, a lua, alô, amor. Alô, a lua, alô, a lua, amor. Alô, a lua, alô, amor. Alô, a lua, alô, a lua, amor

FORDÍTÁS

Mikor hívlak, azt a régi dalt énekelve. Ne mondd, hogy tévedek, én már megállapodtam. A szívemnek szabadságot adok. Bevallom, megbántott, dühös voltam. De most már vége, elfelejtettem. Nem azért küldelek a pokolba, mert nem akarlak. Azért, mert túl messze van innen. Mikor hívlak, azt a dalt énekelve, hogy megdöbbentselek, hogy fájdalmat okozzak neked szeretettel. Azért, hogy fájjon a füled. Szerelmünk legszebb hangjegye. Amikor hívlak, hogy énekeld azt a dalt. Ne mondd, hogy nem érzel semmit. Azért, hogy fájjon a füledben. Szerelmünk legszebb hangjegye. Helló, Hold, helló, szerelem. Helló, a hold, helló, a hold, szerelem. Helló, Hold, helló, szerelem. Helló, a hold, helló, a hold, szerelem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp