Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • L
  • >
  • lelles e leonardo – você virou rosa

lelles e leonardo – você virou rosa

Dalszöveg és fordítás: lelles e leonardo - você virou rosa Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: lelles e leonardo Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints lelles e leonardo] előadó nevének l kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: lelles e leonardo. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az você virou rosa.

EREDETI

- Você virou rosa -. Acho bem melhor você não ir embora. É tarde chove muito tá frio lá fora. Seria melhor você ficar por aqui. Me faça companhia não, não vá por aí. . Na madrugada é perigoso uma mulher sozinha. Telefona pra tua casa e diz que tá na minha (bis). . Seus pais precisam saber, chega de esconder. Você não é mais menina, eu amo você. Tá na hora de mostrar que você virou rosa. . Não tenha medo, seja sincera. Diz que me ama, que eu seguro a fera. Tá na hora de mostrar que você virou rosa

FORDÍTÁS

- Rózsaszínű lettél. Szerintem az a legjobb, ha nem mész el. Késő van, esős és hideg van odakint. Jobb, ha itt maradsz. Ne legyen a társaságom, ne menj oda... Hajnalban veszélyes egy nőnek egyedül lenni. Hívd fel a házadat, és mondd, hogy nálam vagy (bis). A szüleidnek tudniuk kell, nincs több rejtőzködés. Már nem vagy lány, szeretlek. Itt az ideje megmutatni, hogy rózsaszínű lettél. Ne félj, légy őszinte. Mondd, hogy szeretsz engem, és én tartom a fenevadat. Itt az ideje, hogy megmutasd, hogy rózsaszínűvé váltál.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp