Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • L
  • >
  • leandro sapucahy – tá mal na moldura

leandro sapucahy – tá mal na moldura

Dalszöveg és fordítás: leandro sapucahy - tá mal na moldura Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: leandro sapucahy Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints leandro sapucahy] előadó nevének l kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: leandro sapucahy. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az tá mal na moldura.

EREDETI

Ve lá, se toca amigo. Essa mulher no fundo só quer ver teu fim. Sai dessa lama e cai na real. Vc não vê que ta ruim?. Não tente bancar, pede pra sair,. Não vai se atrasar. A hora é essa. Se a sorte mudar não venha chorar. Cansei de avisar,. Falei á beça.. Macaco velho não mexe em cumbuca. E nem marca touca na casa de abelha. Mudou derepente. Da água pro vinho. Ta em desalinho. Que te deu na telha?. Acorda pra vida, se liga na fita. Ta mal na moldura,. Isso é muita loucura. Não vá de primeira,. Não marque bobeira. Aprenda primeiro a gostar de você.. Escuta aqui irmão,. ve se não vai quebrar. Tem muito pra viver. E o mundo pra te amar. Segura a emoção,. Seja o que Deus quiser. Aprenda a dizer não,. Esqueça essa mulher.

FORDÍTÁS

Gyerünk, térj észhez, haver. Ez a nő legbelül csak a végét akarja látni. Szállj ki ebből a sárból és térj a valóságba. Nem látod, hogy ez rossz? Ne próbáld meg elvinni a balhét, kérd meg, hogy menjen el. Nem fogsz elkésni. Itt az idő. Ha megváltozik a szerencséd, ne gyere sírva. Belefáradtam a figyelmeztetésbe. Már sok mindent elmondtam... Az öreg majom nem szórakozik. És ne jelölje meg a sapkát a méh házában. Hirtelen megváltozott. A víztől a borig. Egy rakás szerencsétlenség. Mire gondolsz? Ébredjetek fel, térjetek be a képbe. Rossz keretben vagy. Ez őrültség. Ne menj előre. Ne cseszd el. Tanuld meg először magadat szeretni... Figyelj ide, testvér, hátha nem törsz össze. Van miért élned. És hogy a világ szeressen téged. Tartsd vissza az érzelmeidet. Légy az, amit Isten akar. Tanulj meg nemet mondani. Felejtsd el ezt a nőt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp