Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

kylie minogue – let it snow

Dalszöveg és fordítás: kylie minogue - let it snow Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: kylie minogue Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints kylie minogue] előadó nevének k kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: kylie minogue. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az let it snow.

EREDETI

Oh the weather outside is frightful,. But the fire is so delightful,. And since we’ve no place to go,. Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!. It doesn’t show signs of stopping,. And I’ve bought some corn for popping,. The lights are turned way down low,. Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!. When we finally kiss goodnight,. How I’ll hate going out in the storm!. But if you’ll really hold me tight,. All the way home I’ll be warm. The fire is slowly dying,. And, my dear, we’re still good-bying,. But as long as you love me so,. Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

FORDÍTÁS

Ó, az időjárás odakint borzalmas,... De a tűz olyan kellemes. És mivel nincs hova mennünk... Havazzon! Havazzon! Havazzon! A havazásnak semmi jele, hogy abbahagyná... És vettem egy kis kukoricát pattogtatni... A lámpákat lehalkítottam. Havazzon! Havazzon! Hagyd, hogy havazzon! Amikor végre jó éjt csókot adunk,... Hogy utálok kimenni a viharban!. De ha tényleg szorosan átölelsz,... Egész úton hazafelé melegem lesz. A tűz lassan kialszik. És, kedvesem, mi még mindig jóban vagyunk... De amíg te szeretsz engem,... Hagyd, hogy havazzon! Let It Snow! Let It Snow!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp