Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

kudai – corre

Dalszöveg és fordítás: kudai - corre Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: kudai Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints kudai] előadó nevének k kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: kudai. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az corre.

EREDETI

Mañana iremos a jugar por. Donde andavas. Cuando nos perdimos y no. Hablabas. Querìas escapar. Por la ventana. Sin razòn y sin respuestas. Y no quiero que me digas. Que no hay una salida. Que lo que tu imaginas. No puede ser tu vida. Mirame, sin ablar,sigueme. Sigueme. quedate, quedate. Ya no tengas miedo. Y ya no tengas miedo. Corre , corre. No mires hacia atras. Corre, corre. No esperes regresar. No abandones. El tiempo que se quede entre. Nosotros nada. Lo podra borrar. . El tiempo tal vez hara. Que un dia estemos lejos. Y que se vuelva todo. Mas complejo. Por eso quiero. Que prometas esto. Que nada podra separarnos. Y no quiero que me digas. Que no hay una salida. Que lo que tù imaginas. No puede ser tu vida. Mirame, sin hablar, sigueme. Sigueme, quèdate, quèdate. Ya no tengas miedo. Y ya no tengas miedo. Corre, corre. No mires hacia atras. Corre, corre. No esperes regresar. No abandones. El tiempo que se quede entre. Nosotros nada. Lo podra borrar. Corre, corre. No mires hacia atras. Corre, corre. No esperes regresar. No abandones. El tiempo que se quede. Entre nosotros nada. Lo podra borrar. . Y cuando el tiempo pase. Por tu lado. Dile que yo sigo aqui. Que pase lo que pase no. Estes triste. Yo con tigo voy a estar.

FORDÍTÁS

Holnap megyünk játszani. Hol andavas. Amikor mi eltévedtünk, de te nem. Te beszéltél. Menekülni akartál. Ki az ablakon Semmi ok és semmi válasz. És nem akarom, hogy azt mondd nekem. Hogy nincs kiút. Hogy amit elképzelsz Nem lehet az életed. Nézz rám, és anélkül, hogy beszélnél, kövess engem. Kövessetek. Maradjatok, maradjatok, maradjatok. Ne félj többé. És ne féljetek többé. Futás, futás. Ne nézzen vissza. Futás, futás. Ne várjon a visszatéréssel. Ne add fel. Az idő, ami a kettő között marad. Semmi sem törölhet ki minket. Ki lehet törölni. . Az idő talán Hogy egy nap messze leszünk. És hogy minden azzá válik. Bonyolultabb. Ezért akarlak téged. Hogy ezt ígéri. Hogy semmi sem választhat el minket egymástól. És nem akarom, hogy elmondd nekem. Hogy nincs kiút. Hogy amit elképzelsz Nem lehet az életed. Nézz rám, és anélkül, hogy beszélnél, kövess engem. Kövessetek, maradjatok, maradjatok, maradjatok. Ne félj többé. És ne féljetek többé. Futás, futás. Ne nézzen vissza. Futás, futás. Ne várjon a visszatéréssel. Ne add fel. Az idő, ami a kettő között marad. Mi semmit. Nem lehet kitörölni. Fuss, fuss, fuss Ne nézz vissza Fuss, fuss, fuss Ne várjon a visszatéréssel. Ne add fel. Az idő, ami marad. Köztünk semmi. Nem lehet kitörölni. És amikor eltelik az idő. A te oldaladon. Mondd meg neki, hogy még mindig itt vagyok. Bármi is történik, ne tegye. Légy szomorú. Veled leszek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp