Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • K
  • >
  • kings of leon – taper jean girl

kings of leon – taper jean girl

Dalszöveg és fordítás: kings of leon - taper jean girl Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: kings of leon Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints kings of leon] előadó nevének k kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: kings of leon. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az taper jean girl.

EREDETI

Aha, shake, taper jean girl with a motel face. Aha, shake, bury your eyes in a secret place. Aha, shake, black as night on a Sunday. Cunts watch their bodies, no room for make up. I think he's tasted, tasted the watcher. Aha, heartbreak, knockin' 'em down. Like the 7th grade. Aha, heartbreak, cigarettes and songs,. With a winter's chafe. Aha, heartbreak,. Keep like my daughter and a run away. Cunts watch their bodies, no room for make up. I think he's tasted, tasted the watcher. Aha, Shake, Taper jean girl kills me. Cunts watch their bodies,. No room for make up. I think he's tasted, tasted the watcher

FORDÍTÁS

Aha, shake, kúpos farmeres lány moteles arccal. Aha, rázd meg, temesd el a szemed egy titkos helyre. Aha, shake, fekete, mint az éjszaka vasárnap. Puncik nézik a testüket, nincs hely a sminknek. Azt hiszem, megkóstolta, megkóstolta a figyelőt. Aha, szívfájdalom, leütve őket. Mint a hetedik osztály. Aha, szívfájdalom, cigaretta és dalok,. Egy téli kánikulával. Aha, szívfájdalom. Tartsd meg, mint a lányom és a menekülés. A picsák figyelik a testüket, nincs hely a sminknek. Azt hiszem, megkóstolta, megkóstolta a figyelőt. Aha, Shake, Taper farmer lány megöl engem. A picsák nézik a testüket,... Nincs hely a sminknek. Azt hiszem, megkóstolta, megízlelte a figyelőt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp