Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

kings of leon – notion

Dalszöveg és fordítás: kings of leon - notion Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: kings of leon Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints kings of leon] előadó nevének k kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: kings of leon. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az notion.

EREDETI

I've got a notion to say what doesn't feel right. Got an answer in your story today. It gave me a sign that didn't feel right, no. Say don't knock it, don't knock it, you've been here before. So don't knock it, don't knock it, you've been here before. I just wanted to know if I could go home. I've been rambling day after day. Everyone says I don't know. So don't knock it, don't knock it, you've been here before. So don't knock it, don't knock it, you've been here before. I've got a notion to say what doesn't feel right. I just wanted to know if I could go home. Say don't knock it, don't knock it, you've been here before. So don't knock it, don't knock it, you've been here before. So don't knock it, don't knock it. So don't knock it, don't knock it. So don't knock it, don't knock it, you've been here before. So don't knock it, don't knock it, you've been here before

FORDÍTÁS

Van egy olyan elképzelésem, hogy kimondom, amit nem érzek helyesnek. A mai történetedben kaptam választ. Adott egy jelet, hogy nem érzem jól, nem. Mondd, hogy ne kopogj, ne kopogj, voltál már itt korábban. Szóval ne kopogtass, ne kopogtass, voltál már itt korábban. Csak azt akartam tudni, hogy hazamehetek-e. Napról napra csak zagyválok. Mindenki azt mondja, hogy nem tudom. Szóval ne kopogtass, ne kopogtass, voltál már itt korábban. Szóval ne kopogj, ne kopogj, voltál már itt korábban is. Van egy olyan gondolatom, hogy kimondjam, amit nem érzek helyesnek. Csak azt akartam tudni, hogy hazamehetek-e. Mondd, hogy ne kopogtass, ne kopogtass, voltál már itt korábban. Szóval ne kopogj, ne kopogj, voltál már itt korábban. Szóval ne kopogj, ne kopogj. Szóval ne kopogj, ne kopogj. Szóval ne kopogj, ne kopogj, voltál már itt korábban. Szóval ne kopogj, ne kopogj, már jártál itt korábban.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp