Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • K
  • >
  • killing joke – outside the gate

killing joke – outside the gate

Dalszöveg és fordítás: killing joke - outside the gate Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: killing joke Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints killing joke] előadó nevének k kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: killing joke. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az outside the gate.

EREDETI

In the morning as I come around, rub my eyes and look outside. Watching, absorbing the underworld - reflections of a monstrous soul within. Power stations and power games - this sickness called society. I have identified the forces behind these changes that I see. I put on my mask. I walk down the path. I go through the arch. Outside the gate. I have walked blkac lava fields of the northern hemisphere. I have travelled the Andes range, across Pacific isles. There is no escape in the waking world from that which is approaching us fast. Salvation is drawn from our childhoos dreams. In lands of beauty untainted by cynicism. I put on my mask. I walk down the path. I go through the arch. Outside the gate. He invokes entities vast and mindless!. We shall taste unimaginable joys a thousand times greater than these!. And when the stars assume their rightful place, man liberates a mindless race. Morals and laws shall be thrown aside - tap the millenial flame with pride. Gaze with wonder, embrace your fate. - A madman looks outside the gate!. I put on my mask. I walk down the path. I go through the arch.

FORDÍTÁS

Reggel, amikor magamhoz térek, megdörzsölöm a szemem, és kinézek. Nézem, magamba szívom az alvilágot - egy szörnyeteg lélek tükörképei belülről. Erőművek és hatalmi játszmák - ez a társadalomnak nevezett betegség. Azonosítottam a változások mögött álló erőket, amelyeket látok. Felveszem a maszkom. Végigsétálok az ösvényen. Átmegyek a boltíven. A kapun kívülre. Az északi félteke blkac lávamezőit jártam be. Bejártam az Andok hegyvonulatát, át a csendes-óceáni szigeteken. Az ébrenléti világban nincs menekvés az elől, ami gyorsan közeledik felénk. A megváltás a gyermekkori álmainkból merítkezik. A cinizmustól mentes, szépséges tájakon. Felveszem a maszkom. Sétálok az ösvényen. Átmegyek a boltíven. A kapun kívülre. Hatalmas és esztelen entitásokat idéz!. Elképzelhetetlen örömöket fogunk megízlelni, ezerszer nagyobbakat, mint ezek!. És amikor a csillagok elfoglalják jogos helyüket, az ember felszabadít egy esztelen fajt. Az erkölcsöket és a törvényeket félredobjuk - csapoljuk meg büszkén az évezredes lángot. Bámulj csodálattal, fogadd el sorsodat. - Egy őrült néz ki a kapun kívülre!. Felveszem az álarcomat. Lépkedek az ösvényen. Átmegyek a boltíven.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp